tiistai 30. joulukuuta 2014

Video, kuvia ja kuulumisia

Pennut ovat yhä villimpiä päivä päivältä ja vauhti kasvaa kovasti. Pennut kulkevat nyt vapaasti mökissä paitsi "keittiön" alueen rajasin kompostihäkeillä pois. Ensin mennään täysillä ja sitten nukahdellaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin!
Vieraita on käyny melkein päivittäin ja pennut eivät välitä kenen syliin kiipeävät tai kenen varpaita/sormia maistavat :)

Archard
Armand
Adelle
Ames
Archard
Ames
Armand
Ruoka maistuu nyt ihan hyvin kaikille. Carla leikkii kovasti pentujen kanssa ja seurailee niiden tekemisiä. Pentujen vieressä on myös kiva nukkua <3 Odotellaan niintä Carlan juoksuja, jotta sekin saisi omat pennut.Elle huolehtii pennuista edelleen hyvin. Lähtee kyllä enenmmän kuin mielellään jo mukaan lyhyille (max 30min) lenkeille. Ei se jaksa enää olla koko aikaa mökissä. Nyt kovilla pakkasilla ei kyllä olla lenkkeilty pahemmin ja lyhyinä hetkinä pihalla Ellellä on ollut villapaita päällä. Pari päivää ollut lauhaa ja jos sama meno jatkuu niin pennutkin pääsevät lähipäivinä käymään pienen pyrähdyksen ulkona! 

Armand 
Ames
Adelle
Archard
Pentutarkki ja silmäpeilaus aika varattu Oulun Animagista 19.1. Tuolloin lähdemme koko kööri asustelemaan muutamaksi päiväksi Oulun Mäntylään minun ja siskoni yhteiseen kämppään. Vierailijoita otetaan siis silläkin suunnalla vastaan :)

ja vielä se video:


2 kommenttia:

  1. Suloisia pentuja! Ihana tuo kuva jossa Carla nukkuu pentujen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Carla on kyllä ihana pentujen kans, kun nukkuu ja leikkii niiden kanssa :)

      Poista