keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskisat 3-4.4.2015

Pääsiäisenä olin talkoilemassa sekä kisaamassa Ellen kans meidän seuran omissa kisoissa Ounashallissa, Rovaniemellä. Vajaa vuosi sitten pääsiäiskisoissa samaisessa paikassa aloitettiin kisaaminen Ellen kanssa :)

3.4. perjantaina oli kaksi agilityrataa, joissa tuomarina Tomas Berglund.

A-radalla aloitettiin ja renkaalle asti meno näytti ja tuntui ihan hyvältä! Siitä sitten kierrä käskyllä nätisti koko este ympäri. Keinun kontakti ok ja seuraava hyppy kierrettiin ja alitettiin, kolme kieltoa josta seurasi hylky. Puomin kontakti taas röyhkeästi yli. Onneksi oli hylky alla niin tein sen, mikä ois pitäny tehdä jo kauan; kontaktin korjaus, koira kainaloon ja ulos radalta :) Eipä siis saanut palkaksi enää jatkaa. 


B-rata.
Videolta näkee, että ihan hitusen liian aikaisin olin itse hätäilemässä eteenpäin ja Elle ei sitä kisoissa vielä oikein kestä, joten viimeinen väli jäi pujottelematta, vitonen sieltä. Edellisen radan puomin kontaktin korjaus ja radalta pois kantaminen kannatti! Tällä radalla Elle otti puomin kontaktin todella nätisti (vaikkakin hitaasti). Keinun kontakti myös ok :) Lopussa sitten olinkin itse myöhässä; ennen A-estettä oli tarkoitus vaihtaa puolta, en todellakaan ehtinyt ja tästä johtuen sitten loppu meni vähän miten meni. Toiseksi viimeiseltä esteeltä vielä kielto, joten toinen vitonen.
Tulos 21,12 ja sija 3/8. Ratavirheet 10 ja aikavirheet 11,12.


4.4. lauantaina oli hyppyrata sekä agilityrata, joissa molemmissa tuomarina Tomas Berglund.

Ensin vuorossa oli hyppyrata.
Tähän rataan olin kokonaisuudessaan tyytyväisin näissä kisoissa! Kepeiltä harmittava vitonen, kun itse suunnilleen pukkasin Ellen sinne väärään väliin. Onkohan Elle koskaan vielä tehnyt noin hienoja keppejä kuin toisella yrittämällä? Alkaa löytymään rytmi ja vauhti :) Omaan juoksuun olen myös varsin tyytyväinen, oonkohan koskaan juossut noin lujaa radalla? 
Tulos 5, sija 2/6. Nopeus 3,85m/s!


Viimeisenä sitten vielä agilityrata. Tutustuessa rataan en oikein tiennyt mitä me teen tuohon alkuun.. Muutama koirakko ennen meitä mä vielä aloin muuttamaan sen, koska olin melko varma, että mun alkuperäinen suunnitelma ei olisi toiminut.. En tiedä miksi muurin palikka putosi, johtuiko se siitä, että itse vähän ehkä valssaan tuohon eteen vai oliko Elle vain huolimaton. Muuten alku meni mielestäni ihan hyvin. Puomin kontakti taas jes! vaikka hidas oli mutta ei haittaa, pääasia, että siitä ei roiskita niin röyhkeesti yli :) A-esteellä hätäilen itse, en vie loppuun asti ja Elle lähtee mun liikkeen perässä. En tiedä mitä kepeillä tapahtuu? Yleensä jos Elle lopettaa se jättää vain viimeisen välin tekemättä, nyt jäi useampi. En näe omassa liikkeessäkään mitään, miksi Elle pomppasi pois kepeiltä. Nyt kun miettii, niin ois pitänyt tehdä alusta asti uusiksi, jotenkin en vaan yhtään ajatellut asiaa radalla ja korjasin vain siitä mihin jäätiin.
Sitten alkaa taas näkymään hieman omaa myöhästelyä. Keinulle asti ok (Ellen ihme pyörähdys keinun päällä; palaan takaisin, en palaakaan), mutta sitten taas pitää soveltaa kun ei ehdi/muista tehdä mitä oli aikonut (tarkoitus oli valssata keinun jälkeisen hypyn jälkeen).
Tulos 18,26 ja sija 3/7. Ratavirheet 15 ja aikavirheet 3,26.


Nyt sitten keskitytään treenaamaan ja seuraavat kisat on vasta toukokuussa. Aika menee siivillä! Toukokuun jälkeen on luonnolisesti jo kesäkuu ja Saariselkä kutsuu! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti