keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Mätsäreitä

Useammissa mätsäreissä ollaan lyhyen ajaan sisään käyty. Adelle ollut kaikissa mukana, Elle myös muutamissa.

19.4. Rovaniemi
Adelle pääsi ensimmäistä kertaa mätsäriin. Elle oli myös mukana. Elle pääsi myös lapsi&koira -kilpailuun yhden tuttavan lapsen kanssa. Muutaman kerran vain nähneet toisensa, mutta Elle nyt lähtee kenen mukaan vaan, kun nameja antaa :) Veivät sitten sen kehän voiton! 
Omasta kehästään Elle sai punaisen nauhan ilman sijoitusta. 
Adelle sai pienten pentujen kehästä sinisen nauhan. Seisominen alkoi sujua jo ensimmäisissä mätsäreissä hyvin, liikkuessa ois vaan pitäny kattoa kuka tulee perässä. Sinisten kehässä sijoitus 1. koiria sinisten kehässä oli kolme tai neljä. 
BIS-kehästä meidät käteltiin ensimmäisenä ulos, enkä ihmettele yhtään. Adellea hirvitti, kun perässä tuli alaskanmalamuutti :)

Elle PUN
Adelle SIN1
(c) Elina Korva

9.5. Oulu
9.5. meidän piti lähteä Kemiin kisoihin. Elle olikin yöllä aloittanut juoksut joten ilmoitusta kisojen järjestäjälle ettemme pääsekään tulemaan. Ihme kun minua ei edes harmittanut! Pikemminkin olin innoissani, koska tiesin, että nyt päästään sitten kesäkuun alusta Saariselälle, kun siihen mennessä juoksut ohi, jeij! :)
Agilitykisat Ellen kanssa vaihtuivat siis lennosta mätsäriin Adellen kanssa. Adelle sai lähteä ilman muita koiria harjoittelemaan. Huomattavasti paremmin mentiin jo kuin viimeksi. Harjoitustahan vaatii vielä jokainen osa-alue, mutta on tässä helppo koira seisottaa ainakin. Ei tarvi paljon asetella ja malttaakin jo aivan tosi hyvin. Sininen nauha jälleen ja sijoitus 3. Pieniä pentuja oli paikalla muistaakseni 11.

SIN3


14.5. Oulu
Nämä olikin ne mätsärit joista jo jotain kirjoitinkin. Kehässä siis Atte ja Adelle. 

Adelle PUN
Atte PUN

Noora ja Atte <3
24.5. Muhos
Elle ja Adelle pääsivät molemmat Muhokselle mätsäreihin. Ensimmäistä kertaa tälle vuodelle ihana ilma mätsäreissä :) Meijukin lähti mukaan. Ei kuitenkaan halunnut esittää kumpaakaan koiraa, joten esitin itse molemmat.
Tähän mennessä nämä on mun mielestä olleet mätsärit, joissa Adelle käyttäytynyt parhaiten. Alkaa jo ymmärtää idean ;) Pöytä vaatii eniten harjoitusta. Tai oikeastaan se vieraan ihmisen kopelointi. Adelle sai sinisen nauhan ja sinisten kehässä sijoitus 1.! Huikean hieno pentu <3 
Elle menu omaan varmaan tapaansa, punainen nauha ja punaisten kehässä sijoitus 4. <3
Adelle pääsi vielä siis BIS-kehään ja siellä malttoi pitkän päivän päätteeksi yllättävänkin pitkään keskittyä seisomiseen. Sijoitus 6. :)

Adelle SIN1 BIS6
Elle PUN426.4. Haukipudas
Oulussa kun olin, niin piti sitten käyttää kaikki harjoittelu mahdollisuudet ja niinpä tiistaina suunnaattiin taas mätsäreihin! :D Mukana Adelle ja Elle. Myös Noora oli Aten kanssa paikalla!
Adelle sai sinisen nauhan kuin myös Atte. Molemmilla oli parina kehässä toinen sheltti :) Omasta mielestäni Atte käyttäytyi kehässä hienommin kuin Adelle, mutta ehkä tuomari näki sitten toisin :)
Sinisten kehässä Atte sijoittui kolmanneksi ja Adelle ensimmäiseksi! Hienoja kakaroita <3 Pieniä pentuja taisi kaikkiaan olla kahdeksan.
Pienten aikuisten kehässä olikin sitten enemmän koiria, 23. Elle esiintyi taas varmasti, liikkuu hyvin, seisoo hyvin, no problem. Elle sai sinisen nauhan ja voitti sitten sinisten kehän <3
Näissä mätsäreissä ei ollut erikseen BIS-kehää. Olisipa ollut, Meijun olisi täytynyt toinen koirista esittää ;)

Adelle SIN1
Atte SIN3
Elle SIN1

Atte <3
Adelle <3
Elle <3
Elle <3
PS. kyllä on Ellen turkki reilussa kuukaudessa kasvanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti