lauantai 16. tammikuuta 2016

Agilitykisat 16.1.2016

Vuoden 2016 ensimmäiset kisat Ellen kanssa käyty! Ensimmäistä kertaa Oulussa kisoissa, Carlan kanssa jatkuu huomenna. 

Kisoissa tuomarina Markku Kaukinen ja radat olivat mielestäni kivoja! Tarpeeksi haastetta mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä (paitsi puomi tänään :D). Taisin kyllä ihan itse mokata, kun päätin et keinulle ei pysähdytä, koska niin hidas. No eihän se ihan niin näppärästi mennytkään, nyt on myös sen puomin alastulon kans näköjään pieniä ongelmia. Palataanpa siis vanhaan tapaan heti :)

Eka agiradalta hylky, ennen hylkyä oli jo kymppi alla:
- A:n kontaktilta vitonen. En kyllä muista milloin ois viimeksi hypännyt yli, ei ilmeisestikään kestänyt persjättöä. Tätä pitää treenata ilmeisesti länkien kanssa!
- Yhdelle hypylle kielto, mikä menee kyllä täysin omaan piikkiin, en vienyt kunnolla, kamala töks.
- Ja sitten se hylky sieltä puomilta, kun korjasin kontaktin.


Toiselta agiradalta hyl heti alkusuoralla. Hyppy-rengas-puomi ja puomille päättyi matka ja Elle sai sylikyydin pois radalta :) Tästä en jaksanut videota ladata youtubeen.

Viimeiseksi hypäri. Ja sieltä nyt pitkästä aikaan keppivirheitä! Juuri tänään taisin sanoa, et kisoissa mennyt kepit kivasti. Toki omaan piikkiin menee taas. Liikun ihmeellisesti kun aikomus oli tehdä persjättö, olis vaan pitänyt suosiolla valita se valssi. Treeneissä Elle kestää vaikka mitä kepeille mutta kisoissa varmaan itseäni jännittää liikaa tehdä mitään "ylimääräistä"? Kepeiltä siis kymppi ja reilu yliaika lisäksi. Muuten rata oli mielestäni sujuva ja meillä oli tosi kivaa :) Elle <3


Huomenna siis Carlan ensimmäiset startit ja ensi viikonloppuna Tornioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti