tiistai 30. toukokuuta 2017

Serti toisen perään

Sain siskon lähtemään kaveriksi Sodankylän ryhmänäyttelyyn joten eipä tarvinut yksin ajella koko matkaa ja onhan se kiva kun on kuvaaja omasta takaa matkassa :) Kaikki kuvat siis © Meri Kuha, kiitos!


Pitkästä aikaan kehässä! Viimeksi oltiin näyttelyissä elokuussa. Sen jälkeen ei oo näyttelyhihna edes  koirien kaulassa tainnut käydä :D No Elle on kuitenkin melko kokenut kehäkettu, paitsi että erona ehkä nuorempaan Elleen sen saa nykyisten pikkusen liian helposti innostumaan ja innostuessa tulee ääntä, häntä nousee ja katseen noustessa myös etukäpälät tahtoo nousta. Nameina on kehässä ihan vaan kuivat nappulat ja niitäkin annetaan hyvin vähän ja harkitusti, koska niistäkin innostutaan :DD

Mut kuin kiva on lähteä näyttelyihin, kun shelttejä on ilmotettu vaan 15! Tietää ettei tarvi koko päivää ootella. Sheltit oli noin tunnissa ohi. Uroksia oli viisi ja loput narttuja, yksi narttu ainakin oli pois. Tuomarina shelteillä oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Elle esiintyi aivan älyttömän nätisti. Liike oli aivan mieletön. Meille sopii näyttelyihin parhaiten alustaksi kova ja tasainen pohja. Avoimessa luokassa oli narttuja neljä, joista Elle oli ainoa erinomaisen saanut. Junnuissakin vain yksi sai erinomaisen ja ainoa veteraani sai myös. Näin ollen PN-kehässä oli sitten kolme narttua :) Ja kun tuomari jätti junnun kolmanneksi niin serti oli varma. Onhan se kiva tunne, kun joku muukin ymmärtää kuin nätti just se oma koira on! :D Kun se oma nyt yleensä on jokaiselle itselleen se paras kaikista <3
JEE!  
Ellen arvostelu:

"Hyvä koko, mittasuhteet ja luusto. Oikeapiirteinen pää. Kovin pienet silmät. Kuono saisi olla pyöreämpi. Kevyesti taittuneet korvat. Tasapainoinen ylälinja. Hyvä häntä. Hyvä rungon muoto ja syvyys. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Hyvä sivuliike. Hyvä karvanlaatu ja puhtaat värit."
AVO ERI AVK1 SA PN2 SERT

Ja kun oma kuvaaja oli mukana niin pitihän se lähteä etsimään kiva kuvauspaikka! Ei me näitä sertejä ihan joka päivä saada, vaikka edellinen saatiinkin samalla viikolla (agi) ;) 
On se vaan niin kaunis ja sitäkin rakkaampi <3 Nyt sitten niitä viimeisiä sertejä metsästämään sekä agiradoilta, että näyttelykehistä! Elle kyllä varmaan pudottaa turkin kesä-heinäkuussa, että saas nähdä milloin sitten kehään seuraavan kerran, eipä tässä mihinkää kiire ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti