keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Beet viisi viikkoa

Joka viikko saa vain todeta, että mihin tää aika hei rientää?! Pienet karvapallot jo viisi viikkoa ja luovutus vaan lähenee.. 
Täällä Lapissakin viimein on alkanut lämpenemään ja muutamana viime päivänä pennut ovatkin päässeet paljon ulkoilemaan! :) Tänään ovi on ollut lähes koko päivän auki ja ovat saaneet olla halutessaan joko ulkona tai sisällä. Tarpeita tehdäänkin jo siis reippaasti myös ulos. 
Nappuloita maistellaan jo kovanakin ja ruoka uppoaa jokaiselle hyvin, ahnein on kuitenkin joukon pienin eli Beyonce :D Vieraat otetaan vastaan avosylin, tai siis vieraat saavat olla avosylin kun nämä tahtovat syliin <3 Vauhtiakin jo piisaa! Eihän näistä voi ku tykätä.

Viiden viikon kunniaksi tietenkin otettiin kuvia sekä painot että korkeudet. Hanna ja Maria kävivät kylässä joten Hanna napsikin hienot kuvat, kiitos niistä!

Lellukan Bujaka eli Bieber
@Hanna Pääkkönen
@Hanna Pääkkönen
Lellukan Bandida eli Beyonce
@Hanna Pääkkönen
@Hanna Pääkkönen
Lellukan Boom Kah eli Brädi
@Hanna Pääkkönen
@Hanna Pääkkönen
Korkeudet ja painot 5vko:
- Bieber 18,5cm ja 1970g (viikossa +2cm ja +453g)
- Beyonce 16,5cm ja 1540g (viikossa +1,5cm ja +309g)
- Brädi 19,5cm ja 2050g (viikossa +3cm ja +458g)

veljekset <3
@Hanna Pääkkönen 
"Niin että mitäkää?!"
@Hanna Pääkkönen 
Mä en vaan kestä näitä! :D <3
@Hanna Pääkkönen
Ulkoilukuvia löytyykin Lellukan facebook-sivulta joten en niitä viitsi tänne ladata kun netti taas toimii tooodella huonosti. Ensi viikolla varmaan lähdetäänkin Ouluun mahdollisesti keskiviikkona. Ennen sitä, täällä riittää vielä paljon nähtävää, joka päivä jotain pientä uutta (y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti