maanantai 2. maaliskuuta 2015

Agilitykisat 28.2.

Lauantaina oli herätys 4:30. Piti ehtiä käydä tallissa hoitamassa Kinkku ja sen jalka ennen kuin suunnattiin Ellen kanssa auton nokka kohti Rovaniemeä. Kuudelta lähdettiin ajamaan siis Rovaniemelle ja siellä hypätiin Jaanan ja Nellin kyytiin ja jatkettiin yhdessä matkaa Pelloon ja agilitykisoihin :) 

Kyllähän jännitti! Vaikka en mitään tavoitteita asettanut niin jännitti siitä huolimatta. Vielä kun ne viimeiset treenit ennen kisoja ei ihan nappiin menneet. 

Tuomarina Pellossa oli brittiläinen Lee Gibson. Ellen olin ilmoittanut siis vain lauantaille hyppyradalle sekä agilityradalle. Ensin oli vuorossa hyppyrata. Oli ihanaa päästä taas radalle! Elle toimi todella hyvin ja meno tuntui (ja videolta myös näyttää) todella sujuvalta ja helpolta! 
Ellen ensimmäinen rata mammaloman jälkeen; 0-voitto ja LUVA! <3 
Tämä oli siis toinen LUVA kakkosista, eli enää yksi ja nousu kolmosluokkaan on edessä.. 

video


Agilityradalle lähtö ei enää jännittänyt ja tuloksista päätellen sopiva jännitys on radalla ihan paikallaan ;)
Kontaktit meni päin prinkkalaa. Okei, puomin kontaktin Elle otti, mutta se kyllä näyttää enemmän juoksukontaktilta? Puomin jälkeen ennen seuraavaa hyppyä Elle jo selvästi lukitsi putken ja ei paljon kartturin huudot siinä vaiheessa auttaneet :D Tuloksena siis hyl. Täysin oma moka, olisi pitänyt ennen hyppyä alkaa jo kääntämään omaa kroppaa voimakkaammin kohti putken toista päätä.
Lentokeinu.. Eipä ole Elle tehnyt edes treeneissä kuin korkeintaan pari lentokeinua. Enkä saanut edes kunnolla korjattua. Kontaktit kaipaa treeniä todella paljon! 
Jotain hyvää oli tälläkin radalla. Erityisen tyytyväinen olen katsomopäädyn hyppyihin, ohjaukset onnistuivat juuri niin kuin olin suunnitellut.

video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti