torstai 31. joulukuuta 2015

Agilitykisat 13.12.2015

Ja taas Tornioon ;) Ellen kanssa agilitykisoihin! Edelliset kisat olivat lokakuussa ja siinä välissä oli ne yhdet epikset välissä.

Jotain ihmeitä oli lokakuun kisojen jälkeen tapahtunut! Meno tuntui paljon paremmalta kuin ennen. Marraskuun epiksissäkin hypittiin puomin kontaktin yli huolella mutta ollaan alastuloa vahvistettua enemmän ja näissä kisoissa meni jo paljon paremmin! Toki nopeutta tarvitaan vielä lisää mutta tästä on hyvä jatkaa :) Ellen ohjatuissa treeneissä on hyvät koutsit! On todellakin osanneet puuttua meidän (minun) ongelmaan. Pikkuhiljaa uskallan antaa Ellen tehdä itse, ei mun sitä tarvitse saatella jokaiselle esteelle ja odottaa mukaan..

Tuomarina oli kaikilla radoilla Timo Vertanen ja radat eivät mielestäni helpoimmasta päästä olleet.Ensiksi siis hyppyrata, josta nolla! Olin aika fiiliksissä tän radan jälkeen. Edellinen nolla 3-luokasta oli heti meidän eka 3-luokan startti Saariselällä.


Eka agitata meni kans kivasti, toiseksi viimeiselle esteelle asti nolla ja sitten ei pysynyt itsellä enää pakka kasassa ja Elle hyppäsi hypyn väärältä puolelta. Ei kyllä radan jälkeen harmittanut niin kivaa oli :)
Toki kisojen jälkeen hieman ehkä harmitti, tripla-nolla oli nimittäin melkoisen lähellä!Ja viimeisellä radalla sama kiva meno jatkui, toinen nolla siis :)

paras <3
Käytiin vielä 21.12. Rovaniemellä epiksissä. Elle aloitti juoksut juuri edellisenä päivänä. Carlan kanssa voitettiin minimöllit ja 1-2lk hyl, Carla ois vaan tahtonut tehdä puomia :D
Ellellä taisi juoksut jonkin verran vaikuttaa, kun ei oikein tahtonut keskittyä. Kivoja pätkiä kuitenkin oli! Eka radalla puomin alastulo oli taas vähän hukassa ja pysähtyi jo liian aikaisin ja hiipi lopun. Toisella radalla puomin kontaktilta karkasi, palautin ja kannoin pois. Oltiin kuitenkin jo useempaan kertaan hyllytetty koko rata kun välistäveto ei oikein ottanut onnistuakseen :D Korjattiin vielä kisojen jälkeen se välistäveto ja koirat ovat nyt agitauolla muutaman viikon, palataan joskus loppiaisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti