torstai 31. joulukuuta 2015

Koiramessut 5-6.12.2015

Ensimmäistä kertaa messarissa! Kylläpäs tänä vuonna on tullut koettua näitä "ensimmäistä kertaa" - juttuja :)


Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä kaksin Carlan kanssa, ilmoitinkin sen vain lauantaille, koska minulla oli tentti maanantaina.. Tarkoitus oli siis lähteä lauantaina illalla jo kotia kohti. Sanna ja Timo olivat ilmoittaneet Nemon (L. Aito Aarre) molemmille päiville, mutta eivät olisikaan päässeet reissuun, joten kysyin antavatko he Nemon minun matkaan. Antoivat ilomielin (kiitos luottamuksesta <3). Niinpä suunnitelma muuttui, mentiin Nooran ja Jolen kyydillä Helsinkiin perjantaina, perillä oltiin joskus kymmenen jälkeen mikäli ihan oikein muistan.
Yövyimme Carlan ja Nemon kanssa Kaisaniemen Cumuluksessa. Kyllähän riitti maalaistytöllä ihmettelemistä.. Ei ole Helsinkin minun paikka ainakaan! Opin kuitenkin mitä tarkoittaa toimiva julkinen liikenne :'DLauantaina oli Helsinki Winner 2015. Mentiin Pasilaan lähijunalla. 
Junnu urokset oli siirretty Markku Kipinälle, mikä harmitti kyllä suuresti, koska tiedossa oli, että Nemo on liian iso ja vahva hänen makuunsa. Kehässä kuitenkin pyörähdettiin tietenkin. 
Nemon arvostelu:
"Vahvaluustoinen maskuliininen kookkaanpuoleinen lanneosaltaan pitkä uros. Voimakkaat takakulmaukset. Pysty etuasentoinen lapa. Hyvä eturinta ja pitkä rintakehä. Hyvä kaula, pitkälinjainen maskuliininen pää. Vahva purenta. Hyvät korvat. Pyöreähköt silmät. Hyvälaatuinen turkki. Turhan korkea häntä. Hyvä sivuliike, ahdas takaa ja leveä edestä."
JUN EH

Muut sheltit arvosteli Pedro Sanches Delerue Portugalista. Carla kävi iloisesti pyörähtämässä kehässä. 
Carlan arvostelu:
"Correct size. Typical head. Good neck and topline. Loin a bit long. Good angulation. Strong movement. Correct coat."
AVO ERI


Illalla käytiin hyvällä porukalla syömässä (ja juomassa) :)

 Sunnuntaina oli vuorossa Voittaja 2015. Testattiin tällä kertaa raitiovaunua ja onnistuttiin siinäkin!  Vain Nemo kehässä. Meidän juna lähti kohti Oulua yhden jälkeen.
Shelteillä oli tuomarina Garry Dryburgh Australiasta. Tuomari arvosteli koiria todella pitkään ja kehä eteni hyvin hitaasti. Onneksi Nemo oli heti junnu uroksissa!
Nemo arvostelu:
"goof type. Presenting nice outline. Too deep in skull. Good planes(?). Head too strong. Good body. Good hindquarters. Good quality coat. Would prefer to see more settled movement. He appears to cover/lower(?) ground."
JUN ERI JUK2
Junnutitteli oli siis hyvin lähellä :)

Kotia kohti
Kuvia minulla ei ole, Nemosta olen muutaman kuvan saanut mutta Carla ei sattunut kenenkään kameran eteen.

Nemon kuvat sunnuntailta.

Kuva Tiina Karjalainen
Kuva Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti