torstai 22. joulukuuta 2016

Kasvattipäivä

17.12. vietettiin Limingan Dogantti-areenalla kasvattipäivää. Mukaan pääsivät taas kaikki A-pennut omistajineen. Hurjan nopeasti menee aika! A-pentujen syntymästä on jo yli 2v aikaa. Tuntuu, että vastahan ne viipottivat täällä mökin lattialla :)

Noora&Atte, Sanna&Nemo, minä&Elle, Meiju&Adelle ja Siiri&Sola
Ja olihan meillä kivaa! Leikkimielisesti kisattiin makkaransyönnissä, paikallaanpysymisessä, kiihdyttelyssä ja lopuksi vielä houkutusten high way:llä. Tasaista sakkia eikä kukaan ollut ylitse muiden. Toki hieman ehkä tuollaisissa muutaman sekunnin ajoissa saattoi olla jo kellottajan sormellakin vaikutusta :D
Kisailun jälkeen hieman herkuteltiin ja jutusteltiin (jutustelua kyllä oli ihan koko sen kolmen tunnin ajan, kun hallissa oltiin).
Lopuksi tehtiin hieman rallytokoa ja agilityä, kukin omalla tasollaan. Nemo on hieman rallytokoa harrastanut ja Adelle sekä Atte agilityä. Atte alkaa olemaan jo kisavalmis ja starttaakin Nooran kanssa ensi vuonna jo virallisissa kisoissa!

Atte, Nemo, Adelle, Elle-mamma ja Sola 
Ja viralliset 2v poseeraukset sitten kaikista. Muut paitsi Adelle kävivät mitankin alla, mutta lukemat olivat täysin samat kuin vuosi sitten. Ovat kuitenkin kyllä jokainen vuodessa muuttunut hurjasti. Pojat ovat alkaneet miehistymään :)

L. Alkuräjähdyksen Aika "Sola"
42,5cm
L. Aava Unelma "Adelle"
L. Aito Aarre "Nemo"
40,5cm
L. Aivan Villi "Atte"
38,5cm
Lopuksi vielä koostevideoEnsi vuonna joukossa onkin sitten toivon mukaan enemmän koiria sekä ihmisiä! Pari pentueellista lisää olisi toiveissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti