torstai 27. heinäkuuta 2017

C-pentue havaittavissa!

Jostain syystä tämä C-pentue on jännittänyt kaikista eniten tähän asti. Luultavasti siksi, kun toiveissa olisi saada myöskin itselle pentu. Pentueen koon jännittäminen loppuikin maanantaina! Ei kasvattaja enää kestänyt joten huristeltiin Rovaniemelle Evidensiaan tiineysröntgeniin. Adella oli vuorokausia tuolloin 52. 
Näin jo röntgenhuoneessa taululta, kun kuvan äkkiseltään vähän matkan päästä näin, että näkyy siellä ainakin neljä kalloa ihan selvästi! Sen jälkeen taisinkin olla yhtä hymyä :D 
Suolessa oli jonkun verran tavaraa, joten ihan koko aluetta ei kunnolla näy mutta eläinlääkäri oli melko varma, että viisi pentua tulee.
Facebookissa olen tietenkin kysellyt, että mitä muut näkevät ja viittä ja kuutta pentua on veikkailtu :) Enivei, hyvän kokoinen pentua tulossa! <3

Nyt vain toivotaan, että kaikki menee loppuun asti hyvin ja meillä olisi viikon sisään pentulaatikossa täytettä! <3

C-pentue 24.7.2017
C-pentue 24.7.2017
Lämpöjen mittaaminen on jo aloitettu. Vuorokausia 55 tänään <3 Painoa on tullu +2,1kg. Ruoka uppoaa erinomaisen hyvin ja on kyllä normaalia ahneempi. Söisi varmaan kokonaisen hevosen :D Lenkeillä (vapaana) kulkee mukana mutta vähän askel painaa ja liikutaan hieman rauhallisemmin :)
Pentulaatikko on roudattu jo esille alkuviikosta ja Elle ja Carla poistuvat mökistä Ouluun lauantaina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti