keskiviikko 30. elokuuta 2017

Lapin kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskilpailut 2017

Pari viikkoa sitten kisattiin Pellossa Lapin piirinmestaruuksista. Carla myös palasi kisaamaan mammalomaltaan. Carla kävi fyssarilla pentujen luovutuksen jälkeen ja kroppa oli todella hyvin palautunut ja hyvässä kunnossa koko koira muutoinkin. Selässä oli hieman jäykkyttä mutta aukesi aivan loistavasti! :) Syyskuussa tehdään tarkistustsekkaus fyssarilla. 

Carla pääsi oman seuran (Rovaniemen Käyttökoirat) minijoukkueeseen ja joukkuestartin lisäksi otettiin sitten vain yksi hypäri. Ei siis kilpailtu yksilöpiirinmestaruudesta. Elle pääsi oman seuran medijoukkueeseen ja lisäksi kilpailtiin myös yksilöpiirinmestaruudesta.

Olipa ihanaa olla Carlan kanssa kisoissa pitkästä aikaa! Se kulki ihan mielettömän kivasti. Oli hyvin omituista ohjata ihan hiljaista koiraa :D Carla ei tuntunut hirveän nopealta eikä se todellakaan videollakaan näytä hirveän nopealta mutta niin se vain (suoraviivaisella) hypärillä paineli etenemällä 4,81m/s nollan! Sijoittuikin 25 koiran joukossa kolmanneksi. Ensimmäinen hyppy sertikin jäi 0,01s päähän :Dvideo hyppyradasta:


Takaisin sen tutun ja turvallisen eli Ellen puikkoihin! Sillä on kyllä vauhti kasvanut radalla hurjasti. Ja onhan se toki tuo oma ohjaaminen sekä liikkuminenkin muuttunut parempaan suuntaan :) 
Hyppyradalta nolla ja sijoitus 5/29. Melkein Elle ylsi samaan etenemään kuin Carla ;) 


Agilityradalta tehtiin myöskin nolla! Tämä taisi olla jo neljäs tuplanolla ensi vuoden SM-kisoja varten :D On se melkonen Elle <3 Sijoitus agiradalla oli 6/29 ja etenemä reilusti yli 4m/s. Kyllä muistan kun oltiin vasta kolmosiin noustu ja siinä vaiheessa, kun nollia alettiin tekemään niin todella paljon tuli yliaikanollia. Nyt jos vain rata tuntuu sujuvalta ja nolla tehdään niin etenemä melkein aina yli 4m/s.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että oltiin toinen koirakko, joka pystyi tuona päivänä tekemään tuplanollan. Saimme siis Ellen kanssa Lapin kennelpiirin piirinmestaruus hopeaa! Melkonen likka toi mun Elle <3Bileet toisen nollan jälkeen!
Joukkueissa minit aloittivat ja Carla starttasi meidän joukkueessa toisena. Nolla onnistuttiin tekemään! Erittäin tyytyväinen olen varsinkin keinuun ja A:han. Keinu ei juurikaan parempi voisi olla, mitä se Carlalla on. A:lle myös hyvä osuma (y)
Meidän joukkueen yhteistulos 5 ja tällä irtosi Lapin kennelpiirin joukkepiirinmestaruus hopeaa mineissä! Mineissä joukkueita oli yhteensä yhdeksän.


Päivän viimeiseltä radalta en kyennyt tekemään enää nollaa. Omaan piikkiin laitan kyllä virheet. Joukkueen yhteistulos 10.
Mutta tämäpä riitti! Uusittiin viime vuotinen mestaruus, eli meidän joukkue sai Lapin kennelpiirin joukkupiirinmestaruus kultaa medeissä! Medeissä joukkueita oli yhteensä seitsämän.


Ragitin medi1 joukkue!


Ainiin! olihan meillä ensimmäistä kertaa kisaturistina tämmöinen pikku riiviö Sansa! Hirvittävän reipas pentu <3 Kaikkien koirien kanssa olisi toki pitänyt päästä leikkimään. Mahottomia hepuleita se sai hihnan nokassa, kun niin ois ollut kiva rallatella menemään :D Isoja koiria olisi pitänyt komentaa, kun ne meni agiradalla ihan liian lujaa.


Muistaakseni ekaa kertaa tehtiin luonnonurmella agilityä. Pohja oli kyllä aivan loistava! Kiitokset Pellon porukalle muutenkin todella kivoista kisoista. Hulppea kisa-alue ja mukava tunnelma :) Sunnuntaina oli epävirallinen Rex-finaali, johon viikonlopun radoilta sijoittuneet pääsivät. Tässä finaalissa oli oikein rahapalkinnot! Carla olisi finaaliin päässyt, mutta en sitten viitsinyt yhden radan takia ajella 200km suuntaansa :) Ensi vuonna heinäkuussa on samaisessa paikkaa kisat, sinne sitten!

Ensi viikonloppuna Elle starttaa lauantaina omissa kisoissa ja Carla sitten sunnuntaina. Noissa kisoissa ratkotaan kerhonmesaruudet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti