Agilitykuulumisia

Pitkään aikaan ei ole tullut blogin puolelle kirjoitettua mitään. Koirien sivuja olen hieman päivitellyt kisojen ja näyttelyiden osalta kuin myös kasvattien sivuja kokotaulukkojen, perustietojen ja kuvien osalta. 

Keväällä ja kesällä kisattiin kovasti. Elle oli marraskuusta tammikuuhun tauolla karkureissun aiheuttaman kroppajumin vuoksi. Lähti siis porojen perään ja oli tuolla reissullaan vuorokauden.. Onneksi Elle löytyi, metsästäjät saivat sen kiinni. Melko kauas oli ehtinyt juoksemaan ja oli jo uuden porotokan perässä.. Takaisin agilityasiaan :D Tammikuussa Elle kävi yhtien kisojen verran juoksemassa mutta sai jatkaa sievemmin treenaamista vielä. Maaliskuussa Elle kävi sterkassa ja vasta toukokuussa päästiin taas kisaamisen makuun :) Carla sensijaan on saanut juosta kisoissa hieman enemmän pitkin talvea ja kevättä. Toukokuusta elokuuhun oli meillä se varsinainen "kisakausi" ja ratoja tuli näille jaloille melkoisen paljon. Carla keräsi alle kahdessa kuukaudessa loput sertit (1xSERT-H ja 2x SERT-A), mitä tähän mennessä ollaan voitu kerätä (eli molempia sekä hyppy- että agisertejä puuttuu 1kpl). 
Ellen kanssa saatiin viimein heinäkuussa se ensimmäinen hyppyserti! Sen saamisesta ei sitten kulunutkaan kuin alle kaksi viikkoa, kun hyppysissä oli se toinenkin hyppyserti :) 

Reilun kahden kuukauden saldo näiden likkojen kanssa <3
Paljon parempaa kuin sertit on tietenkin se, että molemmat tytöt ovat pysyneet hienossa kunnossa ja meno senkuin paranee! Treeneissä ja kisoissa on mielettömän hauskaa vaikka kisoissa välillä oma itseni ja pienen pienet mokat tympii (korostan, oma itseni tympii, koirathan tekevät just niinkuin ohjaan ja ansaitsevat kovasti kiitosta aina). Kesän aikana on tehty triplanolliakin! Tasapainon vuoksi myös niitä triplahylkyjä :D Yhtenä päivänä olet voittaja ja seuraavana hyllyttäjä. 


SM-kisoissa startattiin molempien kanssa (Elle kolmatta kertaa ja Carla ensimmäistä). Ellen kanssa onnistuttiin tekemään karsintaradalta nolla mutta ihan ei sijoitus riittänyt finaaliradalle. Mutta olipa kerrassaan hienoa onnistua tekemään se nolla noissa karkeloissa! Carlan kanssa hyllytettiin karsintaradalla, vielä hieman liian vaikea rata meille :)
Ensi kesän SM-kisoihin Ellellä on jo nollat kasassa, Carlalta taisi ainakin yksi aginolla vielä puuttua. 

Syyskuun alussa ollaan viimeksi oltu kisoissa. Ne olivat oman seuran kisat ja samalla kerhonmestaruudet. Elle on vuoden 2018 kerhonmestari medeissä <3 Ainiin, piirinmestaruuksissa (26.8.) hyllytettiin muut radat, mutta molemmat onnistuivat joukkueradalla tekemään nollan. Minien kokonaistulos oli hylätty. Meidän medit voittivat mestaruuden! Ellen kanssa kannettiin kiertopokaali (kukaan ei sitä halua huolekseen :D) jo kolmatta kertaa kotiin <3

Carla sai taukoilla agilitystä muuten koko syyskuun ja Elle nyt lokakuun. Hyvä, kun on usempi koira, voi tauottaa molempia niin ettei kuitenkaan itsellä tarvitse pitää taukoa, minä kun olen se heikoin lenkki taukojen jälkeen :D Koirat kulkee vain paremmin. Parin kuukauden kisatauon jälkeen palataan kisoihin sitten marraskuussa. Ensin Haukiputaalle kuun alusta ja sitten Rovaniemelle EO-karsintoihin.

Muutama upea otos Pellon agilityfästeiltä heinäkuun lopulta. Kiitokset Ville Saukkoriipille kuvista!






Vihdoinkin tänä kesänä sain aikaiseksi alkaa rakentaa omia esteitä. Nyt meiltä löytyy neljä hyppyestettä sekä kepit! Iskä hitsasi keppien "alustan" mutta muuten sain värkätä itse. Aika hienot niistä tuli vaikka itse sanonkin :) ohjurit tein myös kuudelle kepille.

Galicanilta tilasin myös keltaisen sellaisen kevyemmän putken (5m, 14kg). Putki vaikuttaa ihan laadukkaalta ja kotitreeneihin mitä mainioin! Lisäki omalta "kentältä" löytyy kontaktiharjoite, joka ei valmistusta liiemmin kaivannut :D Senku löysin sopivan lankun ja siihen alle koroke.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti