keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Agilitykisat Saariselkä 5-7.6.2015

Kesäkuun alussa vietettiin viikonloppu Saariselällä yöttömän yön agilitykisojen merkeissä. Jaanan kanssa mentiin taas kimppakyydillä yhteiseen hotellihuoneeseen niinkuin viime vuonnakin. 
Näitä kisoja oli todellakin odotettu! Hotellin varasin jo vuoden alusta, että varmasti saadaan huone aivan kisapaikan vierestä. Pientä jännitystä mukanaan toivat Ellen ja Nellin juoksut.. Onneksi ei kisat jääneet välistä juoksujen vuoksi, kyllä olisi harmittanut. 

Perjantaina kaksi starttia, lauantaina ja sunnuntaina kolme. Sunnuntain ratoja en vieläkään ole saanut nettiin ladattua, käytän kotona vielä(kin) toistaiseksi puhelimen nettiä, joka on hitaampi kuin kilpikonna. Videot kuitenkin jossakin vaiheessa koitan saada ladattua ja niihin linkit tulevat Ellen omalle sivulle, missä kaikkiin muihinkin kisavideoihin on linkki.

Rata A, perjantai.
Tulos 10,46 ja sija 2/7

Rata B, perjantai.
Tulos 10,33 ja sija 2/7

Rata C, lauantai.
HYL

Rata D, lauantai.
0-tulos, LUVA ja SERT, sija 2/8

Rata E, lauantai.
Ensimmäinen rata kolmosluokassa: 0-tulos ja sija 6/18

Rata F, sunnuntai.
tulos 1,71 ja sija 9/19

Rata G, sunnuntai.
HYL

Rata H, sunnuntai.
tulos 17,96 ja sija 7/11

Mukava viikonloppu taas, eiköhän me ensi vuonnakin näihin kisoihin suunnata! 
Syksyinen kuva vaikka kesäkuu
<3
Ensimmäinen oma koira, yhdessä aloitettiin ja nyt sitten kilpailemme agilityn 3-luokassa! Aivan huippua. Tekemistä kyllä on enemmän kuin tarpeeksi, etenkin keppien ja kontaktien kanssa, että aletaan saamaan radoille oikeasti se vauhti mihin pystytään. Tuskinpa tässä lajissa koskaan on "valmis" :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti