keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Oulu KV 11-12.7.2015

Oulu KV 11.7.2015
Näyttelytauko loppui. Viimeksi Ellen kanssa oltiin näyttelyissä Oulu KV 2014. Sen jälkeen Carlan kanssa kävin elokuussa 2014 kehässä. Sen jälkeen vain mätsäreitä. Kylläpä on ollut jo kova hinkukin näyttelyihin! :)
Lauantaille olin ilmoittanut Ellen. Shelteillä oli tuomarina Attila Czeglédi Unkarista. Shelttejä oli ilmoitettu 84 (p2, u30, n52)

Ellen arvostelu (käännöspalvelu):
"Kaunis päinen vahva narttu. Kaunis etuosa. Tilava rintakehä. Hieman pehmeä ylälinja johtuen korkea-asentoisesta lantiosta. Kauniit takakulmaukset. Vahva luusto. Terveet liikkeet." 
AVO ERI

©Hanna Pääkkönen 
©Hanna Pääkkönen 
©Hanna Pääkkönen 
©Hanna Pääkkönen
©Hanna Pääkkönen
©Hanna Pääkkönen
Oulu KV 12.7.2015
Sunnuntaille olin ilmoittanut Adellen. Ensimmäistä kertaa "oikeaan" näyttelykehään, pentuluokkaan. Myöskin kasvattini Nemo (L. Aito Aarre) oli ilmoitettu ensimmäistä kertaa näyttelyihin. Kasvattajalla siis jännitti kaksinkerroin. Esitin Adellen itse, Sanna esitti Nemon.
Shelteillä tuomarina Elena Ruskovaara ja shelttejä oli ilmoitettu 75 (p7, u23, n45). 

Nemon arvostelu:
"Selvä sukupuolileima. Maksimaalinen koko. Hyvä luusto ja oikeat mittasuhteet. Varmat, hyvin asettuneet korvat. Oikea pään pituus. Hiukan pyöreät silmät. Sopiva kaula ja runko. Sopivasti kulmautuneet raajat. Ok häntä. Hyvä askelpituus ja terveet liikkeet. Iloinen ja reipas käytös."
PEK1 KP VSP-pentu

©Meiju Kuha

Sanna ja Nemo <3
Adellen arvostelu:
"Iso tyttö. Erittäin hyvä luusto. Linjakas runko. Erinomainen tilavuus rintakehässä. Eturintaa tulossa. Sopivat takakulmaukset. Pää voisi olla vähän narttumaisempi. Pyöreät silmät. Saa vielä kasvaa korviinsa (?). Hyvin treenattu esiintyminen. Tarpeeksi itseluottamusta. Liikkuu sujuvasti sivusta katsottuna. Ei saa enää kasvaa."
PEK4

©Meiju Kuha
En kyllä voi kuin yhtyä kaikkiin niihin, jotka ovat kehuneet tuomaria ihanaksi! Hyvää kokemusta pennuille lähdettiin hakemaan ja sitä todellakin saatiin :) 
Nemon ja Sannan molempien ensimmäiset näyttelyt ja todella hienosti meni! Onnea vielä <3

2 kommenttia:

  1. Kirjotaks sää sitä toist blogii enää ollenkaa? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ollu aikaa sitä kirjottaa, kaikki koirajutut kirjoittelen tämän blogin puolelle. Ehkä vielä kirjoitan toiseenkin jotain muuta, jos aikaa ja inspiraatiota :)

      Poista