keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kesä- ja heinäkuun menoja ja kuulumisia

Muutamissa mätsäreissä on käyty, niistä jo päivittelinkin facebookiin. Käykää tosiaan tykkäämässä facebook-sivusta, jos kiinnostaa saada ajankohtaisempaa infoa meidän menoista :) Facebookia kun on niin helppo puhelimella päivittää.

A-pennut ovat jo yli 7kk vanhoja!
Noin 7kk:n iässä kaikki mitattiin oikealla säkämitalla, jonka hommasin itselleni.

Lellukan Alkuräjähdyksen Aika "Sola"
39,8cm

Lellukan Aava Unelma "Adelle"
38,8cm

Lellukan Aito Aarre "Nemo"
38,5cm

Lellukan Aivan Villi "Atte"
37,3cm

Jännityksellä odotan jo seuraavaa mittausta 8kk:n iässä.. :)

Agilityä ollaan treenailtu sen verran kun on ehditty, 1-2krt viikossa. Ranualla oli viiden viikon (1krt/vko) agilitykurssi, jonka vetivät Arto ja Niina Tuisku Rovaniemeltä. Ellen kanssa osallistuimme siihen. Ellen virettä on saatu todella paljon nousemaan tuon viiden viikon aikana ja itsekin oivaltanut asioita. Lisäksi ollaan käyty välillä treenamassa yksin tai Oulussa Hannan kanssa, hyviä vinkkejä saanut myös Hannalta, kiitos niistä :) 
Carlakin on päässyt treenaamaa ja se niin rakastaa agilityä! Pikkuhiljaa ollaan alettu jo tekemäänkin jotain. Carla tarjoaa itse esteitä mielettömän hyvin ja irtoaa myös todella hyvin. Yks päivä otti ja hyppäs oma-aloitteisesti kaksi kertaa 50cm hypyn.. Piti laskea ne rimat alemmas. Kujakeppejäkin muutaman kerran otettu ja kapenee kokoajan. Carla ei ole paineistunut tekemisestä vielä kertaakaan, tätä pyrimme jatkamaan! Kaikki on kivaa ja jee ja oikein :) Tällä menolla mulla on kohta melko omatoiminen koira, suorittaa itsekseen ja odottaa nameja palkaksi :D

Adelle on käynyt myös muutaman kerran mukana ja menee innoissan putkeen! Meiju sen kanssa jossain vaiheessa agilityn aloittaa alkeiskurssin kautta, ennen sitä kuitenkin pentukurssi. Luonne on kyllä neidillä just hyvä harrastamiseen! :)
Myös Nemo ja Atte aloittavat jossakin vaiheessa agilityn alkeiskurssilla.

Amor'jade viikonloppu kesäkuussa.
Keskellä emä Jade ja neljä pentua kahdesta eri pentueesta.
Amor'jade viikonloppu kesäkuussa.
Luca, Elle ja Myrn, sisarukset.
Amor'jade viikonloppu kesäkuussa.
Elle ja Carla 
Amor'jade viikonloppu kesäkuussa.
Isä Devil ja tyttö Adelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti