keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Epäviralliset agilitykilpailut 15.11.2015

15.11. käytiin Ellen ja Carlan kanssa Oulun Koirakerhon järjestämissä epävirallisissa agilitykisoissa. Harvinaista herkkua, kun sain myös kepon mukaan! Oli siis koirien lämppääjä ja kuvaaja :)

Carlan kanssa starttasin mölliradan kahteen kertaan ja hyvin ja varmasti se mun mielestä menee :) Ensimmäiseltä radalta nolla ja toiselta radalta yksi kielto. Putkessa tapahtui joka kompastuminen kun tuleminen kesti niin kauan? ja olin itse odottamassa jo seuraavalla putkella ja en sitten kunnolla odottanut, että Carla olisi putkeen mennyt. Ihan täysin oma moka tuo kielto siis, niinkuin ne yleensä taitaa ollakin :D

Kuva Jarmo Risto
Kuva Jarmo Risto
Kuva Jarmo Risto
Videot:


Ellen kanssa starttasin kisaavien radan kolmeen kertaan, ajattelin et harjotellaan kontakteja ihan urakalla, harjoitteluksi se todellakin meni :D Karkasi ryökäle lähdöstäkin pariin kertaan, pitää alkaa kiinnittää tähän enemmän huomiota. Helppo ja kiva rata noin muuten oli! Ekan radan kepit oli varsinkin aivan mielettömät! Irtoamiset kans tosi hyviä. Keinulta oon tainnu alkaa vapauttaa niin etten ole vaatinut etutassuja pois keinulta joten sitä vähän mietittiin nyt.. Puomin kontakteilla en oikein tiedä mitä tapahtui, treeneissä on kuitenkin tehnyt niin mielettömän hyvin. A:lla alkaa olemaan jo kiva juoksukontakti mutta vahvistetaan vielä sitä längillä aina välillä.
Kahdelta radalta siis hyl ja viimeiseltä radalta kymppi? Yksi kielto (alitus) ja yksi rima alas.

Kuva Jarmo Risto
Ja videot:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti