Kasvattipäivä 15.11.2015

15.11. ensimmäinen Lellukan kasvattipäivä Iin koiraharrastajat ry:n hallissa. Mukaan pääsivät kaikki A-pentueen pennut; Sola (L. Alkujärähdyksen Aika), Adelle (L. Aava Unelma), Nemo (L. Aito Aarre) ja Atte (L. Aivan Villi). 

Ensiksi ohjelmassa oli doboa. Anniina Oksanen Rovaniemeltä tuli meitä opastamaan. Anniina on dobon koulutusohjaaja ja ollaan tutustuttu Rovaniemellä agitreenien merkeissä. Minä olin jo kuukausi tai kaksi sitten tilannut dobopallon sekä tasapainotyynyn mutta enpä ole varsinaisesti mitään osannut tehdä, muutaman kerran Elle on niiden päällä käynyt. Muuten ei kenelläkään mitään kokemusta dobosta joten ajattelin että kiva ottaa tällainen uusi laji testiin mitä ei kukaan ole harrastanut tai edes kokeillut. 
Dobo oli kyllä aivan super kivaa! Kaikilla oli hauskaa, niin ohjaajilla kuin koirillakin. Ja kaikille oli liikkeitä; koiralle omie, ihmiselle omia ja yhdessä tehtäviä. Oikeasti liikkeet olivat todella tehokkaita ja ainakin allekirjoittaneella seuraavana päivänä jotkut lihakset ilmoittivat olemassaolostaan! Anniina kehui kaikkia koiria todella rohkeiksi, kun nousivat tyynylle ja pallolle kaikki hyvin. 
Hauskaa yhdessä oloa, suosittelen muitakin kokeilemaan doboa! Kaikki olivat ensimmäisen kokeilukerran jälkeen sitä mieltä, että pallot tilaukseen ;) 

Doboilun jälkeen jutusteltiin ja vähän syötiin. Maikki saapui A-pentujen isän Devilin (Caravan Emerico The Evil Devil) kanssa. Oli huippua saada "koko perhe" kokoon ja kaikki pentujen omistajatkin pääsivät näkemään Devilin.
Loppuun mittailua ja kuvailua ja siinä lomassa toki se jutustelu jatkui, aika taisi loppua kesken! Lopusta löytyy siis "perhepotretteja" kun koko perhe on samassa kuvassa! En olis uskonut että kuva onnistuu niin hyvin saatika nii nopeasti :D

En voi kyllä kuin kiittää kaikkia. Jokainen pentu löysi aivan mielettömän kodin, juuri sopivan itselleen <3 Kaikista kasvatinomistajista on tullut minulle tärkeitä ja pidetään kyllä melko tiiviisti yhtä. En olisi ikinä voinut kuvitella tällaista. Tää on vasta alkua, ei ole edes vuotta vielä takana ;) Lellukan-tiimi <3

Sanna&Nemo, Noora&Atte, minä&Elle, Meiju&Adelle, Siiri&Sola <3
Kiitos kuvista Hanna Pääkköselle! 
















Anniina ja Uni 
































Nemo, Atte, Elle, Devil, Adelle, Sola


Devil ja Adelle, isä ja tyttö 
Elle, Devil ja Adelle



Nemo ja Devil

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti