maanantai 6. kesäkuuta 2016

Agilitykisat 21-22.5.2016

21-22.5. kisattiin Ellen kanssa omissa kisoissa. Lisäksi talkoilin molemmat päivät. 
Rovaniemelle on saatu uusi keinonurmipohjainen kenttä hulppeisiin maisemiin Ounasvaaran hiihtostadionille :) Hyvät puitteet järjestää kisoja!

Kisoissa oli molempinä päivinä tuomarina Salme Mujunen. Rimatkin koko vklp medi3 -luokassa 35cm :)


Lauantain radat:

Lauantailta pari hylsyä.

Ellestä pari kuvaa lauantailta, kiitos Reima Mukkala!Sunnuntain radat:Sunnuntailta vitonen (en vain ohjannut koiraa ensimmäiselle esteelle...) ja hylsy.

Kokonaisuutena viikonlopusta voisin sanoa, että tämä koko päivän talkoilu ja siihen päälle kisaaminen ei ehkä ole minulle sopivin ratkaisu. Vielä kun 3lk oli viimeisenä ei enää tainnut oikein ajatus pysyä kasassa. Toinen juttu, muista ohjata :D Harmittaa ettei puomia ollut yhdelläkään radalla, olisi ollut kiva tehdä sitäkin kisatilanteessa. Keinut meni aika kivasti! Ja kepitkin viimeistä rataa lukuunottamatta. Muutenkin ihan kiva draivi :) Ensimmäisen radan sekoilu alussa oli jotain aivan ihmeellistä.

Ensi viikonloppuna lähdetään Saariselälle kisaamaan. Ellen ilmoitin vähän säästellen neljälle radalle, 2xpe ja ja 2xla, kaikki agiratoja. Carlan ilmoitin kuudelle radalla, 2xpe, 2xla ja 2xsu, nämäkin kaikki agiratoja. Hyppyradalle jätin ilmoittamatta, koska Carlan ainoa LUVA on hypäriltä. Katsotaan koiran jaksamisen mukaan jätetäänkö jotain menemättä. 
SM-kisat lähenee myös! Ellehän pääsi myös RKK:n medijoukkueeseen :) Jos tänään muistais vielä hoitaa ilmoittautumisen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti