maanantai 6. kesäkuuta 2016

Ensimmäiset rallytokokisat

Useita blogipäivityksiä aloitettu ajallaan mutta yhtään en ole saanut hyvissä ajoin valmiiksi.. Nyt on aikaa viimeistellä, vihdoinkin!

Sunnuntaina 15.5. käytiin oman seuran rallytokokisoissa. Olin ilmoittanut molemmat koirat, mutta Carla aloitti juoksun kuun alkupuolella joten se ei päässyt osallistumaan. 
Nämä olivat ensimmäiset rallytokokisat meille. 
Tuomarina oli Tytti Lintenhofer.

Videon kun katsoin ekan kerran, huomasin heti, että hihnan ois pitänyt antaa roikkua paljon löysempänä! Nyt tuli aika herkästi taluttimen kiristymisestä pistevähennyksiä. Yksin kun treenaan niin eihän näitä tällaisia asioita huomaa. Ensimmäinen kyltti olisi pitänyt uusia. Elle kiepsahti ihmeellisesti takaisin perusasentoon, joten väärin suoritettu. Tämä jäi eniten kyllä harmittamaan.
Muuten meni oikein kivasti, paitsi tuo 360 astetta vasempaan.. Tiesin sen jo ennen kisoihin lähtöä ettei se ole kauhean vahva.
Hienosti Elle kuitenkin toimi <3 

Kaikenkaikkiaan -1 pistevähennuksiä tuli 1xKyl (koskettaa tai nuuskii kylttiä, merkkiä, estettä tai henkilöä, kyltti nro 2), 4xTal (taluttimen kiristyminen, kyltit nro 3,5,6,12) ja 1xPY (puutteellinen yhteistyö, kyltti nro 12). Ja sitten -10 pistevähennyksiä 1xTvä (väärin suoritettu tehtävä). Yhteensä pistevähennyksiä tuli siis 16.
Tulos näin ollen ALOHYV pistein 84 :) 

Oli kyllä kiva käydä kokeilemassa, eiköhän me näissäkin tulla jatkossa käymään, kun sopivaan väliin kisat sattuu! Mitä seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti