Lellukan D-pennut

Meille ei pitänyt olla tulossa pentuja lähiaikoina, koska olen itse reissun päällä pidemmän aikaa. 
Siskoni kuitenkin halusi astuttaa Adellen nyt. Viime keväänä tärpit ehti ohi, joten astutus ei silloin onnistunut. Pentuprojektin tulee fyysisesti hoitamaan siis siskoni Meiju, minä olen tietenkin tukena täältä kauempaa. Ja pennut rekisteröidään Lellukan kennelnimen alle :)

Lellukan D-pennut syntyivät vielä viime vuoden puolella, 29.12.2019. Ovat nyt siis reilun viiden viikon ikäisiä karvapalloja <3 Kaikki ovat tietenkin trikkejä, kaksi narttua ja neljä urosta. Adelle on hoitanut tämänkin pentueen mielettömän hyvin.


Pentueen emänä on oma kasvattini, myös C-pentueen emä, Lellukan Aava Unelma eli Adelle. Adelle ei ole mikään ihan helpoin sheltti. Adellessa on terävyyttä ja reaktiivisuutta melko paljon (luonnetestikin sen kertoi aivan odotetunlaisesti +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua). Adelle syttyy nollasta sataan, kun lähdetään jotain tekemään ja sen moottori tekemiseen on valtava. Osaa tästä huolimatta kotona vain olla, nukkuu jos ei mitään merkittävää tapahdu. Ei vaadi päivittäistä aktivointia vaikka on valmis aina tekemään. Adellella on linjakas ja hyvä kroppa, jota käyttää mielellään. Liikkuu vaivattomasti ja ketterästi, rakastaa juoksemista. Adelle on äärimmäisen uskollinen omalle ihmiselleen, suorastaan palvoo tätä :D Adelle on erittäin ahne, palkkautuu hyvin sekä lelulla että namilla.

Pentueen isänä on Shadeland Light Up The Night eli Valo (KoiraNet). Valo on elänyt koko elämänsä kotikoiran elämää perheenjäsenenä ja laumassa. Omistajansa sanojen mukaan Valo on sopuisa koira, ei haasta toisia koiria ja osaa tarvittaessa osoittaa alistumisen merkit lauman vahvimmalle koiralle. Valo tulee toimeen kaikkien kanssa. Valo on luonnetestin mukaan kohtuullisen vilkas mutta omistaja pitää sitä kuitenkin todella vilkkaana. Valon ajatukset ovat valonnopeita, se ehtii reagoimaan ympärillä tapahtuviin asioihin salaman nopeasti, usein asioista joita toiset sheltit ei edes huomaa, saatikka sitten omistaja ennenkuin on liian myöhäistä. Valo on iloinen ja energinen sekä äärimmäisen avoin luonteeltaan, se ottaa kaikki ihmiset vastaan suukoin ja sylittelyin. Vahtikoiran vikaa siinä ei siis ole. Jos Valon nimi ei olisi Valo, se voisi olla Ilo :) Valolla on voimakas sukupuolivietti ja se astuu hyvin.

Molemmat vanhemmat on luonnetestattu:
Adelle +129p ja laukausvarma
Valo +112p ja laukausvarma

Vanhempien luonteiden perusteella aktiivisia kavereita on kasvamassa :)
Yläkuvissa Adelle, rakennekuva (c) Hanna Pääkkönen
Alakuvissa Valo, kuvat (c) Tiina Ojala

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Aten luonnetesti