Pentuja

Kasvatan shetlanninlammaskoiria niin eri harrastuksiin kuin kotikoiriksi. Tärkeimpänä pidän sitä, että Lellukan pennut pääsevät rakastaviin ja huolehtiviin koteihin. Yhdistelmät tehdään kuitenkin myös harrastusominaisuuksia silmällä pitäen.

Terveystutkitutan omat koirani reilun vuoden iässä (lonkat, kyynärät, selkä, polvet, silmät, sydän) ja minulle on erityisen tärkeää, että Lellukan pentujen omistajat olisivat halukkaita teettämään kattavat terveystutkimukset koirilleen.

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä useaan kertaan madotettuina, rekisteröityinä, tunnistemerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina. Pennut elävät ensimmäiset viikkonsa maaseudulla, kotioloissa. Ne tottuvat erilaisiin ihmisiin ja koiriin, autoiluun, erilaisiin arjen askereisiin jne.

Jos haluat rakkaan perheenjäsenen ja olet valmis teettämään kattavat terveystutkimukset koiralle aikuisena sekä haluat pitää kasvattajaan yhteyttä tulevaisuudessakin, voit Sinä olla etsimäni pennunomistaja!


Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse lellukan@outlook.com

**********
Seuraavat suunnitelmat vuodelle 2024.

Pentuja ei voi varata, en pidä minkaanlaista "jonoa" yllä. Pentujen kodit päätetään vasta, kun ne ovat lähempänä luovutusikää.


**********

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti