lauantai 29. elokuuta 2015

Agilitykisat 15.8.2015

Lopetettiin hyvin pitkään kestänyt kisatauko (reilu 2kk :D) Torniossa, Lapin piirin piirinmestaruuskisoissa 15.8. Kolmosille olis ollut kolme rataa mutta ilmoitin vain kahdelle, kun lisäksi oli joukkurata. Edustimme Ellen kanssa Rovaniemen käyttökoiria toisessa medi-joukkueessa. 
Tuomarina kisoissa oli Anne Savioja.

Ensimmäisellä radalla rimat oli 45cm. Ensimmäiset yhdeksän estettä meno tuntui mielettömän hyvältä! Oli jotenkin tosi kiva draivi päällä molemmilla. Vähän hidas keinu, mutta johtuu varmaan siitä, kun on jäänyt vähemmälle treenille. 10 esteen sitten alitti kolme kertaa ja tästä hylky. Tuomarilla oli tiukka linja ja radalta piti poistua heti, jos tulee hylky. Matkalla Elle hyppäsi pari hyppyä, jotka ei videolla näy.
Esteiden alittaminen ei ole koskaan ollut Ellellä mikään yleinen ongelma. Muistan kerran epiksissä, että teki sen. Hirveästi ei olla kyllä 45cm rimoja menty, mutta ei ole koskaan tuottanut ongelmaa, mielestäni hyvin hyppäsi tälläkin radalla kaikki mitkä hyppäsi :) 
Vikana voi olla, että aloin A:lle opettamaan parempaa juoksukontaktia längillä, juurikin samalla viikolla, kun nämä kisat olivat, hyvä Marjo! (y) No en osannut ajatella, että voisi alkaa alittamaan esteitä sen vuoksi. Ei voi mitään, tosi kiva rata tuohon alittamiseen asti! Pääasia että meillä oli kivaa!


Toisena vuorossa hyppyrata. Kiva ja helpon tuntoinen rata. Pelkällä valssilla taisin selvitä koko radan :D Rimat muistaakseni 40cm. Vähän pitkiä kaarteita ja muutakin parannettavaa varmasti löytyy. Mutta niin kivaa! Tuon koiran kans on kyllä radalla aina kivaa, vielä kun olen tottunut tuohon haukkumiseen. Kepit sössin aivan itse, en oikeen tiedä itsekkään mitä tein, en ainakaan sitä mitä suunnittelin. Toisella yrittämällä mielettömät kepit! Hieno Elle <3
Tuloksena siis vitonen ja yliaikaa päälle. 


Viimeisenä joukkuerata, joka ei todellakaan tuntunut helpolta. Selvittiin ihan hyvin kepeille asti, mä vaan itse näytän jotenkin himmailevan, saisin enemmän luottaa tuohon koiraan, se osaa kyllä. Kepeiltä vitonen ja pasmat sekasi seuraavalle hypylle. Pelastus, olisi voinut koira aika hyvin lähteä takaakierrolle mutta ei onneksi lähtenyt.
Meidän joukkueessa oli vain shelttejä. Kaksi teki nollan ja yksi hylyn, ja sitten meidän vitonen. Yllettiin hopealle, toisen RKK:n joukkueen ottaessa kultaa! 


Kisakärpänen puri taas, mutta päätin jättää syyskuun ensimmäisen viikonlopun kisat välistä ja suunnata Leville juoksemaan 10km. Siellä kun on ruskamaraton tuona viikonloppuna ja oli jo aikasemmin puhuttu, että sinne mennään, mökkikin varattu. Ehkä mä nyt vaan yritän osoittaa, että on mulla muutakin elämää kuin koirat :D

Elle ja Carla pääsivät molemmat ensi talveksi agilityryhmiin. Kuljetaan siis keskiviikkoisin Rovaniemellä, peräkkäiset ryhmät; Carla 17-18:30 ja Elle 18:30-20. Agilityn täyteinen keskiviikko ilta siis. Matkoihin menee noin 3h. Rakkaudesta lajiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti