lauantai 29. elokuuta 2015

Kajaani RN 16.8.2015

Edellisen päivän agikisoista selvinneenä lähdettiin Maikin kanssa sunnuntaina aamulla kohti Kajaania. Molemmilla mukana yksi koira ja näyttelypaikalla oli sitten Piia ja Olli Bossin (Ellen siskonpoika) kanss.
Pohjana asfaltti! Meille ainakin hyvä pohja, Elle liikkuu kovalla alustalla niin paljon paremmin kuin esim nurmella.
Shelteillä oli tuomarina Nina Janger. Shelttejä oli ilmoitettu 29, joista narttuja reilu puolet. Tuomari arvosteli ennen shelttejä muutaman muun rodun. Melko tiukalta tuomarilta vaikutti.
Olin jo haljeta onnesta, kun tuomari valitsi Ellen avoimen luokan narttujen voittoon SA:n kera! Toinen SA ja ensimmäinen luokkavoitto. Junnunartuista ei kukaan saanut SA:ta ja nuorten luokassa ei ollut narttuja ollenkaan. Kun tuomari valitsi Ellen luokkavoittoon sanoi; "tänään mennään keveillä korvilla, onhan ne oikeasti kevyet mutta korvilla ei juosta". <3
Paras narttu kehässä sijoitus 2 ja voi että oli itku lähellä. Olin haljeta onnesta, mieletön Elle <3 Sieltä se ensimmäinen serti napsahti!

Ellen arvostelu:
"3-vuotias, mittasuhteiltaan ja kooltaan oikea. Kauniisti pyöristynyt kuono. Hieman pyöreyttä kallossa. Oikea asentoiset, hieman kevyet korvat. Hyvä purenta. Hyvä eturinta ja runko. Sopiva raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman huolimattomasti edestä. Hyvä karvapeite ja väri. Esitetään kauniisti. Kaunis häntä liikkeessä."
AVO ERI AVK1 SA PN2 SERT

Sitä fiilistä ei voi sanoin kuvailla!

Kuvat Hanna Pääkkönen

1 
2
3 
4
5
6

7 
8 
9 
10
11
*Pus* <3
Jee!
Ihanaa että Hanna lähti heti samana iltana ottamaan serti-kuvia, kiitos <3

Hox! numeroiduista kuvista sais äänestää parasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti