torstai 27. elokuuta 2015

Pori KV 1.8.2015

Elokuu aloitettiin näyttelyreissulle hieman etelämmäs. Lauantaina 1.8. Pori KV ja seuraavana päivänä Luumäen ryhmänäyttely.

Poriin lupasi vielä edellisenä päivänä hyvää ilmaa. No kuinkas ollakaan aamulla vettä tuli kuin saavista kaatamalla.. Onneksi hieman hellitti kun päästiin näyttelypaikalle, mutta kyllä vaatteet kastuivat. Kun mentiin kehään ei onneksi enää satanut. Mutta nurmikko ja vieläpä märkä, ei ehkä se paras pohja Ellelle ainakaan.

Pori KV 1.8.2015, tuomari Sean Delma, Irlanti
"Eyes a little too round & deep set. A little stronger in the cheeks. A little too open in the front. Good body shape. Good hindquarters. Coat a little too open. Wide & high stepping in front."
AVO ERI AVK4

Kuvat: Sirpa Saari

Melko jäässä odoteltiin RYP-kehiä, koska Ellen veli Luca (Amor'jade Danish Wild Card) oli ROP ja Amor'jade ROP-kasvattaja. Muutenkin meni näyttelypäivä tosi hyvin! Elle oli porukan heikoin (noin hyvällä tuloksella) ja niinpä minä sitten ajelin Kouvolaan näyttelypäivän päätteeksi :D Itse ehdotin; sovitaanko että se kellä menee huonoiten ajaa :D Oltiin liikenteessä siis VW transporterilla ja kuomukärry perässä. Reissussa viisi naista ja kahdeksan koiraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti