torstai 17. maaliskuuta 2016

Agilitykisat 13.3.2016

OKK:n kisoissa pääsin juoksemaan ihan kunnolla, kun ykköset ja medi3:set olivat samana päivänä 13.3. Molempien koirien kanssa siis kolme rataa. Koko päivä meni siis kisoissa :)
Ykkösissä tuomarina oli Allan Mattsson ja kolmosissa Tomas Berglund.

Carlan kanssa hyl, 10 ja 5. Hyppyradalla pussi osoittautui liian hankalaksi, tuntui ettei se millään pääse läpi. Oli kuitenkin taas huippua huomata ettei mitään viitteitä paineistumisesta vaikkei meinannut onnistua. Tuli pikemminkin pussista häntä pystyssä ja taisi mulle haukahtaakin :D 
Ensimmäisellä agiradalla onnistuin loppusuoralla tyrimään homman. Pussille liian huolimaton ohjaus, kun se oli edellisellä radalla ollut ongelmallinen.
Viimeisellä radalla keppivirhe, taisin ajautua liian lähelle keppejä.
Kyllä me vielä se kolmas luva jostain napataan :D Mut on tuon koiran kans vaan kiva tehdä! <3
Ellellä oli mieletön draivi! Sen asenne alkaa todella olla oikea ja kun siihen saa sen oman asenteen vielä kohdalle niin on tää vaan huippua! Jokaisen radan jälkeen aivan mielettömän hyvä fiilis ja hymyssä suin iloisen koiran kanssa poistuttiin radalta :) Tuloksena kahdelta agiradalta hyl ja hypäriltä nolla ihan kivalla etenemällä 4m/s :)
Käytiin omissa epiksissä keskiviikkona 16.3. Carlan kans 1-2lk ja Ellen kanssa 3lk. Kivaa menoa, mutta molemmat bongasi ylimääräisen putken. En osannut varautua tällaiseen :D Ellen meno tuntui varsinkin hyvin vauhdikkaalta :)

Nyt se neljän viikon agitauko. Koirat lähti just hoitoon ja itse lähden huomenna pariksi viikoksi Thaimaahan Jantsun kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti