perjantai 4. maaliskuuta 2016

Agilitykisat 20-21.2.2016

Ohhoh, palataanpa ajassa taaksepäin pari viikkoa! Ajelin perjantaina Rovaniemelle yöksi (ja kävin ystävän kans kattomassa Lappi Areenalla Cheekin keikka :)) ja lauantaina aamulla auton rattiin ja kohti Pelloa.
Molemmat koirat kahdella radalla sekä lauantaina että sunnuntaina. Siinä välissä sitten talkoilin 2-luokan. Voin kertoa ettei oma pää enää pysynyt sunnuntaina ihan kunnolla kasassa. Pitkiä ja kivoja päiviä :)

Carlassa oli niin paljon enemmän vauhtia kuin ennen, että mulla meinasi välillä tulla oikeasti kiire! Tai siis mä oon tosi huono ite ajottaa omat tekemiset radalla ja oon tosi paljon myöhässä ja oottelen koiria liikaa välillä mutta nyt Carla ihan yllätti entistä enemmän.
Hienoja pätkiä, kivoja keppejä ja kontakteja, paitsi se A:n kontakti, mutta se on aivan oma häpeä kun juoksukontaktin opettaminen vähän tökkii.. Nyt on kehikkoa opeteltu maassa ja menee hyvin. Siirsin A:lle, meni muutaman kerran hyvin, kunnes alko sitäkin hyppii yli.. Länkien kans kävi vähän samoin. Koitan nyt vielä vahvistaa kehikkoa maassa, mutta vinkkejä otetaan vastaan! En tahtois pysäyttää.
Palataanpa kisoihin. Kepeillä pitäs varmaan omat kädet unohtaa, kun alkaa niin herkästi vaan pomppimaan, toki koko koira on niin innoissaan ja tuo pomppiminen on sille luonnollista joka tilanteessa, joten voi olla että se jää ajan kanssa sitten pois kun kepeistä tulee varmemmat. Lisää treeniä siis :)
Mutta kaikkiaan melko pätevä pikku koira <3
Tuloksena siis ensimmäiseltä radalta 10 ja toiselta 5.

Carlan lauantain radat:Lauantain radoilla mulla oli mukana se varma Elle, joka tekee just miten pyydän. Ei vaan tarpeeksi lujaa (ohjaajasta riippuva seikka siis, liikaa varmistelua). Tuloksena kaksi yliaika nollaa. Ekalla radalla n.3s ja toisella n.2s. Kieltämättä vähän harmitti. Mutta täytyy taas todeta et vaikka virheitä olen roimasti Ellen kans tehnyt niin on se vaan <3 Kontaktit taas parantuneet vaikka vähän hidasta/karkailua. Kepit on mitä ne meillä on :P

Ellen lauantain radat:Oltiin hotellissa yötä, en jaksanut ajella takaisin Rovaniemelle yöksi, 100km välimatka kuitenkin. Saipa kunnolla levättyä eikä ollut kuin muutama kilometri kisapaikalle aamulla.

Hypärillä eniten pieleen meni kepit. Mentiin aivan liian lujaa, mulla olis pitänyt jarruttaa jo vähän aikasemmin menoa. Kepit taisi keskeyttää kaiuttimista kuuluneen rätinän takia mutta sitten kuitenkin meni rätinästä huolimatta. Tällaisiin vaan pitää tottua :) Tuloksena siis kepeiltä 10
Agiradalla sitten tein itse hylkäykseen johtavan mokan. Tajusin sen heti sillä hetkellä mutta videostakin sen näkee; lähdin liian aikaisin liikkeelle ja näin se Carla sitten tuli hypyn takaisin. Vähän kaiveli tämä oma moka, kun A:n kontakti oli sitten tällä radalla kuitenkin ok :D

Carlan sunnuntain radat:Näillä radoilla omat aivot jäi narikkaan. Aivan typeristä kohdista otin virheet. Ekan radan keppeihin olen aivan super tyytyväinen! En todellakaan tiennyt saanko sen noinkin näppärästi syötettyä kepeille :) Hyppyrata hyllytettiin ja agiradalta kymppi ja roimasti yliaikaa, kun kepit otettiin alusta. Muuten agiradalla mun mielestä ihan kivannäkönen vauhti.

Ellen sunnuntain radat:Huomenna sitten suunnataan Ellen kanssa Tornioon agikisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti