A-pennut ovat syntyneet!

A-pentue syntyi 27.11.2014. Yksi tyttö ja kolme poikaa. 
Elle selvisi aivan loistavasti ensimmäisestä synnytyksestä vaikka apuna olin vain minä. Onneksi Maikilta sain puhelintukea <3

Melkein kahden tunnin ponnistelun jälkeen klo 14:10 syntyi ensimmäinen pentu, Armand. Olin aivan häkeltynyt, koska en osannut odottaa mitään näin valkoista! Painoa oli 286g, ei mikään pieni pentu.


Seuraava pentu syntyi 14:42, porukan ainoa tyttö, Adelle. Adelle tuli hieman vauhdikkaammin ulos kuin vanhempi veljensä ja takatilassa. Hitusen painavampi kuin veljensä; 288g.



Kolmas pentu syntyi 15:11, pienin poika, Archard. Paino oli syntymähetkellä 194g. Muihin verrattuna oli selvästi pienempi mutta hyvin voimakastahtoinen pentu.



Viimeistä saatiinkin sitten odotella. Ames syntyi 16:14. Paino 277g. Porukan mustin poika.



Ensimmäisenä ja viimeisenä syntyneillä pojilla (Armand ja Ames) on takakannukset.
Kuvissa pennuilla ikää alle vuorokausi.

Elle on hoitanut pentuja todella hyvin alusta asti! Pentujen painot olivat nousseet selvästi jo kello 23:00. Elle <3




Pentujen "työnimet" nappasin ranskalaisesta kalenterista, josta myös Ellen nimen aikoinaan löysin. Ellen työnimi kasvattajalla oli kylläkin Danielle, joten osittain se tuli jo siitä. 
Ainoa tyttö sai "osan Elleä", koska on tosiaan ainoa tyttö. Kun ensimmäinen pentu syntyi, melkein jo tiesin, että se saa nimen Armand, en tiedä miksi, se vain näytti jotenkin niin sopivalta nimeltä! Kaksi viimeistä nimeä oli hieman hankalampi valita, mutta seuraavana aamuna vain päätin ne, kun olin vähän tutkaillut pentuja:

Armand - soturi
Adelle - ylväs, jalo
Archard - voimakas
Ames - ystävä




Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä madotettuina, rekisteröityinä, tunnistemerkittyinä, virallisesti silmäpeilattuina ja terveystarkistettuina. Pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa maaseudulla, kotioloissa ja ne tottuvat erilaisiin ihmisiin ja koiriin, autoiluun jne. 

Pennut etsivät mielellään harrastavia koteja vaikka ne ensisijaisesti myydäänkin kotikoiriksi, rakkaiksi perheenjäseniksi.
Jos olet valmis käyttämään pennun terveystutkimuksissa aikuisena ja haluat pitää kasvattajaan yhteyttä tulevaisuudessa, voit olla etsimäni pennunomistaja!

Jos kiinnostus heräsi, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse kuha.marjo@hotmail.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti