lauantai 31. tammikuuta 2015

Hiljaista

Hiljaisuus on laskeutunut mökkiin, kun kaikki pennut ovat lähteneet. Kaksi lähti Rovaniemelle ja kaksi Ouluun, eli lähellä kaikki ja pääsen minäkin välillä katsomaan. Toisaalta hurjan haikeaa, kun ei ole yhtään enää täällä lällyteltävänä mutta toisaalta ihanaa kun sai nostaa kompostihäkin ja pissa-alustat pois ja muutenkin pistää mökin taas järjestykseen. Ei tarvitse aamulla aloittaa siivoamalla jätöksiä ja ruokkimalla kokonaista laumaa. Huomaa taas kuinka helppoa elämä on noiden "aikuisten" kanssa :)
 Elle nauttii, kun ei tarvitse enää komentaa ja tottakai nauttii siitä, että saa enemmän huomiota! Elle alkaa myös näyttää aika luihulta vähäisten karvojensa kanssa.


Carla näyttää entistä paksummalta, kun sitä katsoo Ellen rinnalla. Onhan sillä vielä turkkia ja ei toki ole muutenkaan yhtä hoikka kuin Elle tällä hetkellä, eikä saisikaan olla. Ensimmäisestä astutuksesta on tasan kaksi viikkoa!


Elle on todella hyvässä kunnossa näin pentujen jälkeen. Tuntuu ettei siltä virta lopu ollenkaan. Kun Carlan kans ollaan sitä mieltä, että nyt lähdetään sisälle, juoksee Elle vielä pari kierrosta. Välillä sitä saa olla ihan tosissaan komentamassa, kun ei jätä Carlaa rauhaan.. Onhan Ellellä lihakset pudonneet mutta aletaan tässä pikkuhiljaa treenailemaan normaalisti. Tarkoitus olisi alkaa hallillakin käymään ensi kuussa. Alkuun aivan vain pientä rallattelua, helppoja juttuja, todella matalia hyppyjä, putkia :) 
Katsotaan miten sitten edetään, koiran ehdoilla tietenkin. Kauhea kisa- ja treenikuume! Elle on kyllä aivan innoissaan kun tehdään jotain, sille on aivan sama mitä, kunhan tehdään! Ihana piirre koirassa ja nyt se vielä korostuu entisestään <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti