Lellukan B(iisi)-pentue

Carlan ja Wilsonin ihanat tummat lapsukaiset näkivät päivänvalon 3.5.2017! 

Synnytys meni erittäin hyvin. Lämmöt olivat alle 37 tiistain ensimmäisen kerran tiistaina aamulla ja siinä ne päivän vähän sahaili. Hanna tuli illalla kaveriksi jos synnytys ois sattunut yöllä alkamaan. No yö saatiin nukkua suhteellisen rauhassa. Joskus puolen yön jälkeen oli levottomuutta, läähättelyä ja Carla petaili vähän pentulaatikossa. Yön se aikalailla nukkuikin siellä vaikka aikaisemmin ei oikeastaan ollut käynytkään. 
Keskiviikkona aamulla Carlan lämpö oli alle 36. Ajateltiin sitten, että no katotaan kuin kauan saadaan vielä odottaa :D klo 10:30 tuli selvät ensimmäiset supistukset ja lähdettiin käymään vielä ulkona tyhjäntämässä. Aamuruokakinhan oli uponnut ihan normaaliin tapaan tälle ahneelle. 


11:38 oli ensimmäinen ulkona. Carla alkoi välittömästi puhdistamaan ja hetki kun oli katseltu nappasin napanuorasta kiinni ettei Carla pure liian lyhyeksi. Heti kun pentu nähtiin Hannan kans oltiin sitä mieltä, että aivan taatusti uros ja kurkkaus mahan alle, sitähän se olikin. Mustavalkoinen kauniilla kauluksella <3 Paino 231g. Pentu alkoi heti imeä, kun se nisälle saatiin.
Hetken kuluttua alkoi supistelut uudestaan ja 12:10 jalan alta löytyi seuraava :D Carlakin sen huomasi ja alkoi hoitaa hommiaan samalla tapaa kuin ensimmäisenkin kohdalla. Kun se ensimmäinen oli ihan selkeästi uros niin tämän pennun nähtyämme oltiin kyllä aivan varmoja siitä, että tämä on narttu. Oikein! :) Trikki väriltään ja paino 231g. Todella terhakka tyttö ja ei tarvinut paljon tissille autella <3
Tässä välissä tuli vähän rauhallisempaa. Hanna kuunteli stetareilla ja oli ihan varma, että ainakin yksi vielä tulossa. 13:06 viimeinenkin oli laatikossa. Ja jos ensimmäinen oli selvä uros niin tämä oli vielä selvempi :D Kunnon jätkä <3 ja terhakka kuin mikä! Tissille lähti kömpimään samantien synnyttyään. Painoa 253g ja väriltään mustavalkoinen, ei paljoa valkoista.
Tämän jälkeen Carla rauhoittui ja Hanna vielä kuunteli stetareilla ja muita sykkeitä ei enää kuulunut kuin Carlan oma vain ihan selvästi :) 

Ihania pentuja <3 Ja niin onnellinen Carlasta <3 Ensimmäisen pentueen kanssa kun oli vähän ongelmia. Myönnän, että vähän harmittaa ettei yhtään merleä saatu mutta kiitollinen kaikista näistä mitä saatiin <3 Ja ainakin tähän asti vaikuttanut niin hyvältä. Kaikki pennut todella reippaita eikä ole ollenkaan tarvinut auttaa. Carla hoitaa pennut ihan itsenäisesti eikä se oikeastaan laatikosta tahdo pois tullakaan. Tarpeillu kun pihalla käydään niin sieltä on kauhea kiire tietenkin takaisin pienten luokse <3 

Väsynyt mamma <3
Pienet mustat <3
Pennut saivat työnimensä biisi-teeman mukaisesti laulajien nimistä :) Viralliset nimet tulevat sitten olemaan biisien nimistä!

Ensimmäisenä syntynyt poika on "Bieber" <3

Taas laatikosta löytyy vain yksi tyttö mutta toivotaan, että sitäkin parempi ;)
"Beyonce" <3

Ja laatikon Jätkä isolla J:llä: "Brädi" <3

Yksittäiskuvissa ovat vuorokauden ikäisiä. 

Carlalla lähti ihan kunnolla tulemaan maitoa vasta viime (to-pe välisenä) yönä. Ensimmäisenä päivänä painot ihan vähän laskivat mutta ensimmäisenä yönä (ke-to välisenä) painot olivat jo nousseet ja suunta on ollut kokoajan ylöspäin! :) 

Saako vielä hehkuttaa?! No hehkutan kuitenkin, ihanaa kun meillä on pentuja!! <3 <3 <3

Kommentit

  1. Onnea pennuista! Ilman muuta saa hehkuttaa! Ihana kun on hyvä äiti pentuja hoitamassa ja alku sujunut loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Onko nämä kaikki pennut jo varattu, vai otako varauksia ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varsinaisesti ota varauksia. Kiinnostuneita on paljon.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti