F-pentue

Lellukan F-pentue

Isä Lellukan Charmikas Sininen "Cooper"
Emä Amor'jade Kortney Armani "Sienna"

Siennan omistajan Nooran ansiosta päästiin käyttämään Siennaa Hannan (Primemind kennel) kanssa uudestaan! Primemind E-pentue tehtiin siis myöskin yhteistyössä ja sieltä meillä on kaksi upeaa sijoitustyttöä Kiisu (Primemind Elegantti Elmira) ja Lempi (Primemind Euforinen Elrose). 

Cooper on mun oma kasvatti ja C-pentueesta en saanut jatkoa kotiin jääneestä Snäpistä. Niinpä, kun hoksasin, että Siennaanhan Cooperin voisi yhdistää innoistuin tosissaan. Kun Hannalle ja Nooralle passasi myös niin tuumasta toimeen. 

Yhdistelmällä haettiin ainakin linjakasta ja kaunista rakennetta, kroppia, jotka on luotu liikkumaan. Kummallakin vanhemmista on upeat rakenteet. Sienna on tasapainoinen luonne ja meidän ensimmäisestä yhteistyöpentueestakin tykättiin todella paljon. Haettiin yhdistelmällä myös sosiaalisuutta sekä toimivia luonteita harrastuksiin. Cooper oli astuessaan vajaa 5v ensikertalainen ja hoisi homman erinomaisen hyvin. 


 14.5.2022 syntyi aivan ihanat kuusi pentua:

Lellukan Feimi Ferra "Bess" mustavalkoinen narttu <3
Lellukan Flirtti Flattery "Kiana" blue merle narttu <3
Lellukan Fokusoiva Folly "Fila" mustavalkoinen uros <3
Lellukan Fiini Fizz "Miinu" mustavalkoinen narttu <3
Lellukan Freesi Frost "Friidu" blue merle narttu <3
Lellukan Funtsaava Fuego "Ferán" mustavalkoinen uros <3

Olin ja olen edelleen tästä yhdistelmästä todella kiitollinen. Yhdistelmässä yhdistyvät ensimmäistä kertaa omat kantanarttuni Elle ja Carla. Elle on Cooperin mummo ja Carla on Siennan emä. Lähisuvussa on paljon tuttuja koiria ja se on aina kovin erityistä itselleni. Sijoitukseen meni mustavalkoiset tytöt Bess ja Miinu <3 Toivotaan, että joku päivä heistäkin saa jatkoa. 

Kiitos vielä Noora, että teit tästä pentueesta mahdollisen lainaamalla upeaa Siennaa <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti