G-pentue

Lellukan G-pentue

isä Primemind Eksakti Enchant "Kido"
emä Lellukan Aava Unelma "Adelle"

Adelle on entinen sijoituskoirani, siskoni omistuksessa nykyään. Tämä pentue toteutettiin siis yhteistyössä Meijun kanssa. Pennut asuivat enimmäkseen Meijun luona. 

Mulla oli tarkoitus käyttää Kidoa Adellen tyttärelle mutta Dora jäi sapen takia käyttämättä ainakin toistaiseksi niin päädyttiin yhdistämään Kido Adelleen. Tämähän oli sitten F-pentueen jälkeen heti toinen pentue, jossa omat kantanarttuni "yhdistyvät". Nyt vain toisin päin: Elle mummona ja Carla isomummona (F-pentueessa Elle oli isomummo ja Carla mummo). 

Ajateltiin, että Kidon luonne voisi natsata kivasti Adellelle. Kido on todella avoin ja iloinen koira. Adelle taas vakavampi ja terävämpi. Adellen kropasta ja sen moottorista olen tykännyt aina todella paljon. 


3.10.2022 syntyi neljä ihanaa pentua:

+ viides tricolour enkelipentu </3

Adellen aikaisemmat synnytykset ovat olleet todella helppoja. Tämä pentue oli huomattavasti vaikeampi. Jouduin ensimmäistä pentua auttamaan aika kovastikin ja vieläpä autossa. Meiltä on päivystysaikana lähimpään eläinlääkäriin yli tunnin matka, joten pakko lähteä ajoissa liikenteeseen jos näyttää, että on ongelmia. Pari pentua kuitenkin syntyi autoon, kolmas helposti eläinlääkärissä. Neljäs syntyi taas helposti autossa kotimatkalla. Viimeistä pentua ei valitettavasti ehditty saada elävänä ulos. 

Sijoitin molemmat tytöt tästä pentueesta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Adelle x Java

Yksi pentu etsii kotia!

Carla x Wilson

Lellukan D-pennut

Aten luonnetesti