torstai 5. helmikuuta 2015

Agilityä

Eilen koitti se päivä, kun päästiin Ellen kans pitkän tauon jälkeen hallille, agilitytreeneihin!
Päästiin siis vierailemaan ryhmään, jossa ennen treenattiin, koska kaikki eivät olleet paikalla. Ryhmän kokoonpano toki oli muuttunut jonkin verran. 
Voi sitä riemua! Elle oli aivan innoissaan, kun pääsi taas tekemään! Toki ohjaaja oli vähintään yhtä innoissaan :) Tekniikkatreeniä aiheena sylkkäri. Ei mitenkään aivan kauhean tuttua mutta Elle teki aivan loistavasti. Ensin tehtiin ihan vain ilman estettä, sitten tehtiin pelkällä siivekkeellä ja sitten esteellä. Tämän jälkeen ihan pientä pätkää, jossa muutama hyppy ja putki. Lopuksi sitten vielä näiden hyppyjen ja putken jälkeen myös kepit. Elle kepittelikin hienosti tauon jälkeen, ensimmäisellä kerralla maassa olleet teipit veivät vain huomion muualle. Mulla oli kamera mukana mutta kai olin liian innoissaan kun en muistanut ketään pyytää kuvaamaan yhtään pätkää.. Ihan viimeiseksi tehtiin vielä puomi muutamaan kertaan ja ihan ongelmitta Elle otti kontaktin heti eka kerralla tutulla käskyllä "tassu". Mulla on maailman paras koira <3 Moneen kertaan olen sen todennut mutta päivä päivältä tuo tunne vahvistuu.
Archard oli myös mukana, koska treenien jälkeen käytiin ostajaehdokkaan luona. Pentu oli mielettömän reipas. Olisi halunnut leikkiä jokaisen vastaantulevan koiran kanssa. Häkissä ei ollut yhtään kivaa odotella vaan ois ollu kiva juosta ympäri hallia :) 
Luonteella ihastuttaminen jatkui ostajaehdokkaan luona. Tepasteli sisään kuin kotiinsa olisi mennyt! Aivan mielettömän ihana pentu. 

Oon vähän luminen ku pyörittelin noita isompia hangessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti