maanantai 16. helmikuuta 2015

Pentuja ja muuta

Perjantaina pakkasin Ellen, Carlan ja Archardin autoon ja kurvailtiin Ouluun viikonlopuksi.
Adelle ja Archard olivat riemuissaan kokoisistaan leikkikavereista ja Ellekin vaipuu välillä niin pennun tasolle! :D Ihana kun se osaa leikkiä niin hyvin. Välillä toki piti vain paimentaa pentuja ja kieltää niitä leikkimästä. 

Carla on jättänyt aamuruokia (välillä myös iltaruokia) osittain syömättä ja syöminen toodella hidasta. Yleensä Carla syö kuppinsa tyhjäksi hetkellä, nyt hidas syöjä Ellekin on nopeampi kuin Carla! Carla on myös laiskistunut jo nyt aivan älyttömästi, sitä ei kiinnostais enää yhtään käydä lenkillä. Päällepäinkin kyllä näkee selvää pyöristymistä. Ensimmäisestä astutuksesta alkaa olemaan kohta neljä ja puoli viikkoa! Aika menee kuin siivillä. Pian Carla jo sitten muuttaakin muutamaksi kuukaudeksi takaisin Maikin luokse (Amor'jade kennel).

Adelle oli kasvanut vähän liiankin paljon :D Saa nähdä millainen dinosaurus siitä tulee;
 11vko 29cm ja 4,7kg. Raamikas neiti..


Adelle sai myös korviinsa liimaa, koska oli ottanut hieman "isoveljestä" mallia;Solaa (Lellukan Alkuräjähdyksen Aika) käytiin moikkaamassa sunnuntaina. Archard, Adelle, Elle ja Carla olivat siis mukana. Alkuun Solalla vähän hirvitti kun tällainen koiralauma hyökkäsi hänen kotiinsa. Aluksi Sola oli siis enemmän riemuissaan ihmisistä (ja oli ihanaa, että se tunnisti minut!). Siiri sanoi ettei ole muihin vieraisiin ihan noin reagoinut ja meni jo hieman kummalliseksi meidän puhelun jälkeen. Ihana penska <3 Ihmiset sitten jäivätkin hieman varjoon, kun sisarukset pääsivät vauhtiin! 
Väärä suunta!


Yhteiskuvassa ei ois oikeen maltettu olla edes yli tunnin riekkumisen jälkeen. 

Solan mitat 11vko;
29cm ja 4kg


Sama korkeus kuin Adellella mutta painoa Adella kyllä aika paljon enemmän. Molemmat kuitenkin sopusuhtaisia (ei liian lihavia/laihoja). Ade näytti isommalta kuin Sola mutta etenkin livenä huomasi selvän eron rungon pituudessa; Adella selvästi pidempi runko kuin Solalla. Huomaahan sen toki nyt kuvistakin kun tajusi sen ensin livenä :D

Archardin mitat 11vko;
27cm ja 3,8kg


"Mulla ei todellakaan kiinnosta nyt seisoa"
Atella painoa myös 3,8kg, mittaustulos jäi vähän epäselväksi.

Archard on niin erinnäköinen kuin Sola ja Ade! Ehkä asiaan vaikuttaa raskaat korvat, pienempi kuono ja muhkea turkki :)

Loistavia uutisia vielä, Archard on löytänyt sopivan kodin Rovaniemeltä! Pentu muuttaa sinne siis ensi perjantaina :) <3

Pennut ovatkin tällä viikolla jo 12vko ja ensimmäiset rokotukset edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti