perjantai 27. helmikuuta 2015

kuulumisia

Muiden kiireiden ja myöskin netti-ongelmien vuoksi blogissa on ollut hiljaista. 

Pentujen kasvua ja rakennekuvia päivittelen jokaisen omalle sivulle;


ja lisäksi vielä kasvatit sivulle kootusti samaan taulukkoon kasvua;


Välillä saatan toki päivitellä kasvua myös teksteissäni.

Adelle tulee viikonlopuksi hoitoon, kun Meiju lähti toisen siskoni kanssa Turkuun. Toki huomenna minä suuntaan Ellen kanssa Pelloon kisoihin ja talkoilemaan. Huh, herätys aamulla klo 5 ja kuudelta pitäisi liikkua Rovaniemeä kohti. Onneksi Rovaniemeltä hyppään joko kaverin kyytiin tai kaveri hyppää mun kyytiin niin ei tarvi yksin ajella koko matkaa :)

Carla voi todella paksusti, tänään sillä on astutuksesta 42 vuorokautta. Painoa on tullut lisää jo 1,5kg. Ellelle painoa tuli koko tiineyden aikana n. 2kg. Carlan liikkuminen on hidastunut aivan hirmuisesti ja en sitä enää ota hihnalenkeille (enkä myöskään pitkille tai juoksulenkeille) mukaan, irrallaan saa päättää paremmin mitä vauhtia jaksaa vielä lyllertää. Ensi viikon sunnuntaina Carla sitten lähteekin Maikin luokse, mitenhän me Ellen kans pärjätään aivan kahdestaan?


Ellellä sitten taas riittää energiaa ja vauhtia vaikka muille jakaa. Keskiviikon agilitytreeneissä kartturi oli aivan hukassa ja myöhässä kokoajan, Elle pyöri kuin häkkyrä ja komensi kovasti. Irtoaminen on nyt listan kärjessä "mitä pitää treenata" -listalla. Katsotaan kisojen jälkeen kuinka pitkäksi saan tuon listan :D

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti