torstai 15. kesäkuuta 2017

Beet kuusi viikkoa

Pennut saivat viime perjantaina sirut joten sain rekisteröinnin tehtyä loppuun. Ja nyt löytyvät sitten Lellukan toiset pennut jalostustietojärjestelmästäkin :) Sirutuksen lisäksi ollaan käyty uusissa paikoissa muutenkin. Maanantaina ajelin Rovaniemelle kampaamoon ja pennut pääsi mukaan. Käytiin minun äitin luona ja pääsivät hissiinkin. Uusi kämppä otettiin reippaasti haltuun! :D Siitä sitten pääsivät uudelle pihalle häkkiin odottelemaan (nukkumaan) mun kampaamon ajaksi. Yrittivät tutustua perhoskoira Cindyyn, joka ei ollut kauhean innoissaan näistä. Sitten vielä siskon luokse taas uudelle pihalle lasten kanssa leikkimään. Reippaat muksut! Lapsia ovat pariin kertaan nähneet ja menevät samaan malliin itse luokse kuin aikuistenkin kohdalla. Ovat kyllä uteliaita ja käyvät heti katselemassa lähempää uusia juttuja. Lapsiperheen pihalta tällaisia löytyikin, skeittilautaa, polkupyörää jne. Kotona lattialla pyrin nyt pitämään kaikkea, mitä siellä ei ehkä ihan normaalisti ole :D 
Navetassa on myös käyty pariin kertaan. Se oli alkuun vähän jännempi paikka etenkin Beyoncen mielestä. Kaikki kuitenkin itse liikkuivat ja katselivat lehmiä hämmästyneinä. 
Pari kertaa on Meijun kans käyty kylillä syömässä jätskiä pennut mukana. 
Autoilu alkaakin olla jo melkoisen tuttua. Eilen ajeltiin Ouluun ja pennut oikeastaan vain nukkuvat autossa. Käytiin hallilla katsomassa vähän treenejäkin!

kännyräpsyt:
Hillatorin laitamilla

Viikonlopun pennut sekä Carla saavat viihdyttää Hannaa ja Iikkaa, kun me Ellen kans lähdetään Lappeenrantaan SM-kisoihin! En voi kun taas hehkuttaa et on tuollainen ystävä <3
Ensi viikon keskiviikkona tasan 7vkon iässä on sitten pentutarkit! Toivotaan, että kaikki on kunnossa. CEA:n osaltahan nämä ovat geneettisesti terveitä, kun molemmat vanhemmatkin ovat :)

"Ollaan kuulemma jo aika päteviä matkaajia" <3
Eilen pennut (luonnollisesti) mitattiin ja punnittiin sekä kuvattiin, kun tulivat kuuden viikon ikään :) Kiitokset Hannalle taas kuvista! Vähän inhottavassa ilta-auringossa kuvattiin, joka vääristelee turkkien värejä vähän ikävästi.


Lellukan Bujaka eli "Bieber"

6vko
©Hanna Pääkkönen
Lellukan Bandida eli "Beyonce" 

6vko
©Hanna Pääkkönen
Lellukan Boom Kah eli "Brädi"

6vko
©Hanna Pääkkönen
Korkeudet ja painot 6vko:
- Bieber 20,5cm ja 2421g (viikossa +2cm ja +451g)
- Beyonce 18cm ja 1868g (viikossa +1,5cm ja +328g)
- Brädi 21,5cm ja 2472g (viikossa +2cm ja +422g)

Saa nähdä mihin kokoihin nämä kasvaa. Brädistä tulee varmaan kaikista suurin. 

Loppuun kunnon kuvapläjäys sekalaisessa ja satunnaisessa järjestyksessä :) 

Ja Carla on ihan huikee mamma! <3 Hoitaa ja leikkii <3
<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti