tiistai 6. kesäkuuta 2017

C-pentue laitettu tilaukseen

Olin varannut Adelle perjantaiksi 2.6. ajan Oulun eläinklinikalle progeen. Ei ollut mitenkään aivan selviä merkkejä tärpeistä mutta juoksupäivä oli jo 11. joten en uskaltanut viikonlopun ylitse odottaa. Ja onneksi en odottanut! Aamulla yhdeksän aikaan otettiin proge ja vähän ennen yhtätoista puhelin sitten soi: Adellen proge 14,47! Eläinlääkäri kehotti, että kannattee kyllä lähteä jo ajamaan jos mahdollista, kun uros niin kaukana.
Hannan avustuksella sain Marian kiinni ja Maria sai pakata kamansa hyvin nopeasti :D Mutta voi kuin huippua, kun sai matkaseuraa! Olis ollut niin puuduttavaa yksin ajella.

Ensimmäiset treffit olikin sitten perjantaina illalla. Meidän vierailu kesti 15-20min sisältäen 8min nalkin. Joten nopeasti oli hommat hoidettu :D

Lauantai päivää kulutettiin mm. käymällä Porvoossa :)
"Vitsi ku toi kasvismama osaa olla niin nolo.."
Lauantaina illalla vielä uusittiin vähän pitemmän kaavan kautta. Adelle ja Java olivat nalkissa paria minuuttia vaille tunnin O_o ja hetkeä ennen vitsailtiin, että kyllähän on kuultu joidenkin olleen nalkissa jopa tunnin :D
Satu nappasi takapihalla vielä muutaman ihanan kuvan. Pitihän se nyt helluspari saada samaan kuvaan <3
Sitten olikin suuntana koti. Ranualla klo 4:30, melkein kahden vuorokauden reissu :DNyt vaan peukut pystyssä, että saadaan pentuja elokuussa! Miten tässä malttaa odottaakaan.

En toistaiseksi ota enää vastaan pentukyselyitä tästä pentueesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti